TESTIMONIAL: Liverpool-legenden Steven Gerrard skal hedres med testimonial i august. Her feirer han en scoring mot Manchester City i februar. Foto: REUTERS/Phil Noble
TESTIMONIAL: Liverpool-legenden Steven Gerrard skal hedres med testimonial i august. Her feirer han en scoring mot Manchester City i februar. Foto: REUTERS/Phil NobleVis mer

Steven Gerrard får sin testimonial i august

Hedres mot Olympiakos.

Liverpool-veteranen Steven Gerrard skal hedres i en testimonialkamp mot Olympiakos på Anfield i sommer.

Kampen spilles 3. august og er den eneste Liverpool skal spille på hjemmebane i sesongoppkjøringen. På sitt nettsted melder klubben at den blir arrangert for å feire Gerrards strålende karriere og hans lojalitet til laget.

Inntektene fra kampen går til Steven Gerrards egen stiftelse som hjelper vanskeligstilte barn og unge. Olympiakos har samtidig opplyst at pengene grekerne tjener på kampen vil gå til veldedige organisasjoner i hjemlandet.

- Jeg er henrykt over å bli hedret med en testimonialkamp, og jeg er særlig glad for at Olympiakos har akseptert invitasjonen om å spille kampen. Sist gang vi møttes viste seg å bli en minneverdig kamp både for meg og Liverpool, sier Gerrard til liverpoolfc.com.

I 2004 skjøt Gerrard Liverpool videre i mesterligaen med en perlescoring mot nettopp Olympiakos hjemme på Anfield.

Midtbanespilleren har vært i Liverpool-systemet siden han var sju år gammel. A-lagsdebuten fikk han som 18-åring i 1998.

(NTB)