Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Steven Gerrard kan komme tilbake til Liverpool i januar

Liverpool-direktør Ian Ayre forteller at det er «tenkelig».

KAN VENDE TILBAKE: Liverpool-direktør Ian Ayre forteller at det er «tenkelig» at Liverpool får låne Steven Gerrard i januar neste sesong. Foto: EPA/SEAN DEMPSEY/NTB Scanpix
KAN VENDE TILBAKE: Liverpool-direktør Ian Ayre forteller at det er «tenkelig» at Liverpool får låne Steven Gerrard i januar neste sesong. Foto: EPA/SEAN DEMPSEY/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Liverpool-kaptein Steven Gerrard forlater Liverpool til fordel for amerikanske Los Angeles Galaxy til sommeren. Men det kan bli et snarlig gjensyn med legenden for Liverpool-fansen.

Liverpool-direktør Ian Ayre forteller at det er «tenkelig» at Liverpool får låne spilleren allerede januar neste sesong.

- Selv om han forlater oss betyr ikke det at det er det siste vi får se av ham i Liverpool, sier Ian Ayre til radiostasjonen City Talk, gjengitt av BBC.

I dialog Ayre blir ikke overrasket om det skulle skje.

- Det skjer mye i MLS (Major Soccer League), og det er noe vi har snakket med Gerrard og hans representanter om, sier Ayre.

Detaljene er ikke klare, men partene har en åpen dialog om situasjonen.

Fikk aldri tilbud I et intervju med Liverpool Echo avslører midtbane-generalen at han hadde signert en ny kontrakt dersom Liverpool hadde tilbudt ham det i sommer. Det tilbudet kom aldri.

Liverpool-legende Jamie Carragher har tidligere kritisert klubbens behandling av Steven Gerrard.

Dette var øyeblikket da Gerrard skjønte at Liverpool-karrieren var over.