IKKE GLEMT GAMLE KUNSTER: Steven Gerrard scoret et vakkert mål for LA Galaxy i natt. Foto: AP Photo/Chris Carlson/NTB Scanpix
IKKE GLEMT GAMLE KUNSTER: Steven Gerrard scoret et vakkert mål for LA Galaxy i natt. Foto: AP Photo/Chris Carlson/NTB ScanpixVis mer

Steven Gerrard lengter hjem: - Jeg er sikker på at jeg en gang vil representere Liverpool

35-åringen tenker allerede på å returnere til England.

(FourFourTwo): Steven Gerrard forteller at han vil returnere til Liverpool «så fort som mulig» til tross for at han trives i LA Galaxy.

35-åringen har begynt på sin første fulle sesong i California etter å ha blitt en del av MLS-klubben halvveis ut i 2015-sesongen - etter at han skrev under på en 18 måneders kontrakt.

Men Gerrard tenker allerede på å returnere til England og slå seg til ro i Liverpool om ikke så altfor lenge.

- Jeg vil reise hjem en eller annen gang, sier midtbanespilleren i forbindelse med en spørsmålsrunde med fansen.

- Før eller siden vil jeg reise tilbake til stedet hvor jeg trives med min krets - og det er i Liverpool.

- Jeg savner å dra på kamper. Jeg tilbrakte 35 år i Liverpool. Liverpool er mitt hjem, og det vil det alltid være. Dette er mitt andre hjem i en kort periode.

- Jeg savner venner og familie. Jeg savner litt kaldt vær. Til slutt vil vi flytte tilbake til Liverpool og slå oss til ro der.

Gerrard har samtidig trivdes med å være utenfor rampelyset mens han har spilt i USA.

- Det er en fantastisk by for meg og min familie, med klimaet og det faktum at det er mye å gjøre. Det er nesten ingen som kjenner meg igjen heller, noe som er en bonus.

- Jeg ønsker ikke å starte noen unødvendige rykter. Jeg trives veldig godt der jeg er for øyeblikket. Men jeg er sikker på at jeg en eller annen gang i framtida vil representere Liverpool FC.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Fourfourtwo på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.