Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League:

Steven Gerrard tilbake til Liverpool

Blir ungdomstrener på fulltid.

TILBAKE SOM TRENER: Steven Gerrard, en av Liverpools mest populære spillere gjennom tidene. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE SOM TRENER: Steven Gerrard, en av Liverpools mest populære spillere gjennom tidene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Steven Gerrard returnerer til Liverpool på fulltid som trener i ungdomsavdelingen, melder klubben på sine hjemmesider.

- Reds-legenden vil få en bred rolle i utviklingen av våre unge spillere, står det i pressemeldingen, som opplyser om at Gerrard begynner i jobben ved akademiet i Kirkby i februar.

36-åringen forlot Anfield i mai 2015 etter 710 kamper for klubben, for å fortsette karrieren i LA Galaxy. I fjor la han opp som fotballspiller.

- Det føles som at sirkelen er sluttet, å komme tilbake dit der proffkarrieren min begynte. Men dette handler ikke om følelser, det handler om hva jeg har å tilby og kan bidra med i Liverpool, sier Steven Gerrard.

- Jeg tror ikke jeg trenger å forklare hva denne klubben betyr for meg, men da jeg forsto at det var et seriøst alternativ å komme tilbake, så ville jeg være sikker på at det var i en betydningsfull rolle der jeg virkelig kunne hjelpe til, sier han.

Jobben blir et ledd i Gerrards arbeid for å bli trener med større oppgaver i fremtiden.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media