Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Steven Gerrard valgte Los Angeles Galaxy

- Jeg vil vinne noen medaljer og trofeer.

LOS ANGELES NESTE STOPP: Steven gerrard skal spille for LA Galaxy fra juli. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK/NTB Scanpix
LOS ANGELES NESTE STOPP: Steven gerrard skal spille for LA Galaxy fra juli. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Los Angeles Galaxy har bekreftet at klubben blir neste stoppested for Liverpool-kaptein Steven Gerrard i Juli. Det er flere britiske aviser som melder dette i dag, i tillegg til FIFA.com. Han vil etter planen skrive under på en 18 måneders-kontrakt med den amerikanske klubben.

I et intervju med LA Times, sier LA Galaxy-trener Bruce Arena følgende:

- Steven Gerrard kommer i juli og innen den tid vil vi garantert ha en plan klar.

- Han er en spiller med kvalitet. Jeg er ikke bekymret for om han vil passe inn i vårt lag. Vi har en klubb som har bevist seg suksessfull over historien. Alle de tingene har gjort LA Galaxy veldig ettertraktet for spillere som Steven Gerrard, sier Arena.

Manageren har ledet klubben til fire ligatitler de siste fire sesongene.

Vil vinne medaljer Liverpool-profilen Steven Gerrard har tidligere bekreftet i et intervju med klubbens egen hjemmeside at han reiser til USA for å fortsette fotballkarrieren i sommer. Han gleder seg til utfordringen.

- Jeg syns det passer som hånd i hanske. En av grunnene til at jeg valgte LA Galaxy var på grunn av suksessen de har hatt den siste tiden. Jeg ønsker å avslutte min karriere veldig sterkt. Jeg vil vinne noen medaljer og trofeer som jeg kan ha i premiesamlingen, sier Gerrard til avisa ifølge FIFA.com.

Nylig bekreftet klubben at kapteinen forlater Premier League etter denne sesongen - og det ble raskt spekulert i at et opphold i den amerikanske proffserien var mest sannsynlig.

Følger Beckham Nå har valget altså falt på LA Galaxy. Blant andre David Beckham spilte flere sesonger i LA Galaxy - og Los Angeles-klubben ble tidlig nevnt som en mulig kandidat til å sikre seg Gerrards underskrift.

LA Galaxy-president Chris Klein mener Steven Gerrard vil passe perfekt inn i klubben.

I et intervju med Liverpool Echo avslører midtbane-generalen at han hadde signert en ny kontrakt dersom Liverpool hadde tilbudt ham det i sommer. Det tilbudet kom aldri.