Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Steward sier JA til Lukkøye

LAS VEGAS (Dagbladet): Emanuel Steward vil trene Ole Lukkøye igjen. Men bare hvis familien Klemetsen gjør opp for seg. Og: Pappa Klemetsen må holde seg på sidelinja.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Drøftinger om ny kontrakt begynner i dag. Steward bekrefter at han har svart positivt på de første henvendelsene.

- Jeg er blitt oppringt av to forskjellige, framstående personer som forsikrer at John Klemetsen vil betale det han skylder meg etter rettssaken.

- John vil at jeg på nytt skal bli Oles trener og manager - også med ansvar for de økonomiske sidene av karrieren, sier Emanuel Steward til Dagbladet.

Ekspert

Han fikk henvendelsen her i Las Vegas på onsdag kveld.

- Jeg svarte at jeg vil vente til jeg er ferdig med det jeg har å gjøre her, sier Steward.

  • Boksetreneren er CNNs ekspertkommentator under tungvektsoppgjøret mellom Evander Holyfield og Michael Moorer, som du kan lese alt om i Dagbladet i morgen.
  • Før henvendelsen onsdag hadde det ikke vært kontakt mellom de gamle samarbeidspartnerne siden de møttes i Stavanger byrett. Klemetsen ble dømt til å betale Steward 1,3 millioner kroner for kontraktsbrudd.

Verdens beste

Nylig sa John Klemetsen til Dagbladet at «det er ingen tvil om at Steward er verdens beste boksetrener, som kan åpne dører for oss. Og tro meg, vi har aldri vært uvenner.»

Emanuel Stewards er veldig opptatt av at pappa Klemetsen ikke blander seg opp i managerjobben i framtida.

- John er villig til å tre til side. Han sier til meg at han ikke er i stand til å gjøre trenerjobben. John må gjerne være sammen med sønnen, men jeg må ha kontrollen, sier Steward.

Hele Norges coronakart