Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stewart-mål tente nytt håp for Aafk

Klarte 1-1 på bortebane mot Tirana.

Foto:  EPA/ARMANDO BABANI
Foto: EPA/ARMANDO BABANI Vis mer

• Tirana - Aafk 1-1

Aalesund lå under ved pause mot albanske Tirana, men en fin scoring av Tremaine Stewart ga tangotrøyene 1-1 før returkampen på hjemmebane i europaligaens 2. kvalifiseringsrunde.

I en sjansefattig fotballkamp i den albanske hovedstaden, ble Stewarts scoring meget viktig for Aalesunds sjanser til å ta seg videre. Han utlignet på et godt skudd etter 56 minutter.

Før pause hadde Mirel Cota gitt Tirana ledelsen etter 37 minutter. Angriperen var stadig giftig og var også nær ved å gjøre 2-1 like før slutt, men da var Sten Grytebust med på notene.

I det 57. minuttet leverte Lars Fuhre fra seg ballen til Stewart. Jamaicaneren ble presset ut mot kanten av 16-meteren, men fikk skaffet seg rom og hamret ballen inn i hjørnet.

I annen omgang ble kampen stoppet en periode da hjemmelagets fans kastet flasker mot noen av Aalesunds mørkhudede spillere. Dommeren fikk etter hvert hjelp av Tiranas keeper til å roe ned publikum, som likevel svarte med pipekonsert mot AaFK-back Hugues Wembangomo da spillet ble satt i gang igjen.

Uansett klarte Wembangomo og lagkameratene å ri stormen av og sikret seg et godt 1-1-resultat før neste ukes returkamp.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media