Stien mistet ledertrøya etter nok en bruddseier i Bretagne

- Vi gjorde kanskje en feilvurdering mot slutten, sier sportsdirektøren.

Stien mistet ledertrøya etter nok en bruddseier i Bretagne
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Alex Peter fra Seg Racing vant fjerde etappe i Tour de Bretagne etter et sent angrep. I bruddet satt også Anthony Delaplace, som lå 15 sekunder i sammendraget bak før etappen. Rytteren fra Bretagne-laget tar over ledertrøyen i sjudagersløpet fra Team Jokers Adrian Aas Stien fa feltet kom i mål 25 sekunder bak bruddet, hvor Daniel Hoelgaard igjen vant spurten.

- Det var tøff avslutning, og de tre i tet fikk for mange sekunder over toppen av den siste stigningen, sier sportsdirektør i Team Joker, Gino van Oudenhove, til procycling.no. Ingen ønskesituasjonDen 190 kilometer lange fjerde etappen av Tour de Bretagne fra Plogoff til Pointe du Raz var av det kuperte slaget med flere kategoriserte stigninger mot slutten. Adrian Aas Stien var sammen med blant andre Carl Fredrik Hagen fra Sparebanken Sør i et brudd underveis. Her klarte trønderen å kapre to bonussekunder i en innlagt sprint. Ingen ønskesituasjon, melder Oudenhove.

- Det var masse støting fra start og så fikk vi Adrian med i bruddet. Flere ryttere var med å kjøre og bruddet fikk gå. Det er ingen ønskesituasjon å ha ledertrøya i brudd når det er en såpass hard finale, men Adrian var sterk, og han sitter jo med i feltet over bakkene på toppen etterpå, sier van Oudenhove.Med femten kilometer til mål var feltet samlet. Da støter Anthony Delaplace; åttendemann i sammendraget, Alex Peter og Ioannis Tamouridis og får en luke på 25 sekunders ledelse, en avstand de holder til målstreken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.