Stig fortsatte der han slapp

BODØ (Dagbladet): Det siste Stig Johansen gjorde før han forlot Glimt og Aspmyra, var å lage hat trick. Det første han gjorde for å feire hjemkomsten fire år etter, var selvfølgelig å score igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Så målkåt var Glimt-kapteinen i går, at han «stjal» straffesparket fra Bengt Sæternes.

- Bengt er vår faste straffeskytter. Jeg spurte om han følte seg klar. Da jeg ikke fikk noen skikkelig tilbakemelding, tok jeg ansvaret, gliser Stig.

- Jeg sa at jeg følte meg klar! protesterer en tross alt smilende Bengt - som ordnet straffa da han ble dratt ned av Odds Bård Borgersen.

Forrige gang Stig Johansen spilte kamp på Aspmyra var 27. juli 1997, mot Tromsø. Da laget lofotingen hat trick mot Tromsø, Glimt vant 5- 2, og Stig ble solgt til Premier League. Etter en karriere i Southampton, Bristol City og Helsingborg kom Stig i vinter tilbake til Bodø - og i går laget han sitt 45. Tippeliga-mål for Glimt. Imponerende når vi vet at antall kamper er drøyt 60.

I går var han i tillegg banens beste spiller på 100-millionersanlegget «Nye Aspmyra».

Likevel var det hendelsen tre minutter før slutt som irriterte mest: Stig vant en tøff hodeduell med Morten Fevang, Trond Fredrik Ludvigsen dempet ballen på låret, vred seg og skjøt - i mål. Men da hadde dommer Per Ivar Staberg blåst frispark til Fevang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer