Stig Inge kneblet Overmars

LONDON (Dagbladet): Arsenal- Liverpool 0- 1. Stig Inge Bjørnebye er ferdig med spøkelseshistoriene om Marc Overmars. I går var Stig Inge suveren, og fikk nederlenderen til å skifte kant.

- Jeg har vært ferdig med Overmars-spøkelset lenge, og denne kampen bekreftet dette, sier Stig Inge.

I kvalifiseringen til USA-VM mot Nederland (0- 0) ble Bjørnebye rundspilt av Overmars. I går var det Stig Inge som som gjorde livet surt for nederlenderen:

- Jeg er veldig fornøyd med det vi gjorde, og det er slik vi skal spille for å sikre oss poeng, sier han

- Vi var svært godt organisert, og hele laget jobbet knallhardt. Arsenal spilte seg faktisk ikke fram til noen klare målsjanser, sier Stig Inge.

Liverpool stilte med Bjørn Tore Kvarme i midtforsvaret, og Stig Inge Bjørnebye i en mer tradisjonell backrolle enn vi har sett ham på mange kamper. Begge nordmennene var solide.

Øyvind Leonhardsen var også god, og bare et tigersprang fra landslagskeeper David Seaman hindret kristiansunderen scoring på et glimrende skudd fra 16 meter.

  • Bjørnebye var også sentral da Liverpool scoret vinnermålet. På et innkast på høyde med Arsenals 16-meter oppfattet Stig Inge raskt åpningen, og kastet kom akkurat der det skulle. Steve McManamans avslutning gikk over Seaman og i vinkelen.