Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stig Johansen legger opp

Støtteaksjonen kom for seint.

MÅLSCORER: Stig Johansen har bestemt seg for å gi seg som spiller, etter at Bodø/Glimt ikke ville gi ham ny kontrakt. Foto: Anders Vanderloock/Scanpix
MÅLSCORER: Stig Johansen har bestemt seg for å gi seg som spiller, etter at Bodø/Glimt ikke ville gi ham ny kontrakt. Foto: Anders Vanderloock/Scanpix Vis mer

|||

Tidligere Bodø/Glimt-leder Benn Eidissen har startet aksjon «Behold Stig Johansen», men for sent. Veteranen legger opp.

Det ble denne uken kjent at Glimt ikke har råd til å fornye kontrakten med veteranen og toppscorer Stig Johansen.

- Jeg ønsker å samle fem aktører som hver bidrar med et pengebeløp. Per nå har jeg to av aktørene på plass. De tre siste mangler. Hvis alt går etter planen, skal vi ha på plass 500.000 kroner om kort tid. Aller helst innen Odd-kampen søndag, sier Eidissen til Avisa Nordland.

Bodø/Glimt har rykket ned til 1. divisjon og må kutte kostnader.

- Jeg har snakket med Stig om dette. Han har sagt seg villig til å spille en ny sesong for samme lønn som han har nå. Kommer vi i mål med dette, trenger bare Glimt å legge 20.000 kroner på bordet, så er Johansen klar for enda en sesong, sier Eidissen.

Men til NRK sier Stig Johansen at han gir seg etter sesongen.

- Nok er nok. Nå må det være over. Da klubben ikke ville ha meg lenger, satte det i gang en prosess. Da jeg kjente etter, følte jeg at det er over nå, sier Johansen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media