- Stig skal skyte oss til topps

I morgen blir Southampton-proffen Stig Johansen (26) den tredje nordmannen i Helsingborg. - Han blir spilleklar for oss til AIK-kampen 31. august, sier Helsingborg-trener Åge Hareide til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Southampton forlanger tre millioner kroner for den tidligere Bodø/Glimt-spissen.

- Det er vi villige til å betale, sier Åge Hareide.

Han kjenner Stig Johansen fra den hjemlige tippeligaen, og ser fram til å få ham på laget. Fra før har han to nordmenn i førsteelleveren: Arild Stavrum og Kenneth Storvik.

- Til topps

Etter 16 serierunder ligger Helsingborg på andreplass i Allsvenskan, ett poeng bak Hammarby (27 og 26 poeng).

- Vi har skapt mye sjanser, men har slitt med uttellingen. Stig blir kjøpt inn for å score mål. Håpet er at han skal skyte oss til topps på tabellen, sier Åge Hareide.

67 kamper, 44 mål

På 67 tippeligakamper i Norge lagde Stig Johansen 44 mål. I august i fjor ble han solgt fra Bodø/Glimt til Southampton. Overgangen ble ingen suksess. Det ble heller ikke utlånstida i Bristol City på slutten av forrige sesong.

- Jeg har ingen hele kamper for Southampton. Åtte ganger har jeg vært innpå. Sist jeg spilte kamp, var for resevelaget i mai, sier Stig Johansen til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer