FORLENGER: Stig Torbjørnsen fortsetter som fotballspeider i Watford og Udinese. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
FORLENGER: Stig Torbjørnsen fortsetter som fotballspeider i Watford og Udinese. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpixVis mer

Stig Torbjørnsens Premier League-eventyr fortsetter: - Veldig fornøyd

Watford og Udinese har forlenget avtalen med fotballspeider Stig Torbjørnsen (51).

Den tidligere Rosenborg-speideren signerte først en avtale med klubbene i desember. Nå har 51-åringen skrevet under på en ettårig forlengelse.

– Jeg er meget fornøyd med å få forlenget avtalen kun etter sju måneder i jobben, samtidig som det skandinaviske markedet så å si har vært ute av sesong, sier Torbjørnsen til NTB.

Premier League-klubben Watford og Serie A-laget Udinese eies begge av den italienske Pozzo-familien. Nylig var Torbjørnsen i møter med dem i London.

– Jeg vet at Pozzo har satt pris på noen av mine innspill, både når det gjelder kjøp av spillere og ikke minst spillere som ikke bør hentes, sier Torbjørnsen og legger trykket på «ikke».

Han har vært fotballspeider i 16 år, hvorav ti i Rosenborg. Torbjørnsen sluttet på Lerkendal i fjor, men det gikk ikke lang tid før Oslo-mannen ble hentet til Watford og Udinese. I vår ble han også sjefspeider for den danske superligaklubben Viborg.

Det var landslagssjef Per-Mathias Høgmo som sammen med Rune Bratseth hentet Torbjørnsen til Rosenborg i 2006. Før det jobbet speideren for agent Rune Hauge.

Pozzo-familien solgte nylig spanske Granada til kinesiske Link International Sports.

(NTB)