Premier League

Stikk til Liverpool

Gary Neville med stor tro på Ole Gunnar Solskjær: - United kommer trolig til å vinne ligaen igjen før Liverpool.

ELSKER SOLSKJÆR: Gary Neville (t.v.) er svært fornøyd med å ha Ole Gunnar Solskjær som trener i Manchester United. Foto: NTB scanpix
ELSKER SOLSKJÆR: Gary Neville (t.v.) er svært fornøyd med å ha Ole Gunnar Solskjær som trener i Manchester United. Foto: NTB scanpixVis mer

MANCHESTER (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær (46) har satt fyr på Manchester etter 4-0-seieren over Chelsea. Tidligere United-spiller, nå fotballekspert, Gary Neville lar seg begeistre av oppturen søndag.

Troen på Solskjær er enorm.

- Like mye som dagen er lys, kan jeg garantere at Manchester United kommer til å vinne igjen. Trolig vil de vinne ligaen før Liverpool gjør det, sier Neville i programmet «Sky Bet's Big Debate» i England.

- Det har ikke noe med å vise manglende respekt. Men de (United) vil sannsynligvis vinne ligaen før Liverpool.

Selv om Liverpool har hatt store framganger under trener Jürgen Klopp, er det 29 år siden laget vant serien. Sist United gjorde det var i 2013.

De fleste ekspertene antar at tittelracet denne sesongen vil stå mellom Manchester City og Liverpool. Og du kan fornemme det blant Liverpool-supporterne: «Nå er det vår tur.»

Men Neville smeller døra i ansiktet på fansen.

Først i køen

Han mener United står foran i tittelkøen.

Uttalelsene oppfattes som provoserende av Liverpool-supporterne.

HYLLES AV FANSEN: Dagbladet-journalist Tore Ulrik Bratland er på plass i Manchester før kampen mellom United og Chelsea. Vis mer

«Etter én kamp«, skriver ekspertkollega og Liverpool-legenden Jamie Carragher på Twitter. Og antyder at Neville bør roe seg ned, tross storseieren over Chelsea. De to satt sammen i studio. Og Neville stoppet ikke der.

- Mohamed Salah kommer til å forlate Liverpool i løpet av de neste månedene. Han (Carragher) vet det. Du kan se det. Du kan føle det. Du kan lukte det.

Scholes-ros

Paul Scholes er en annen av gutta fra «The Class of -92» som hiver seg på hyllesten av Solskjær.

- Den rette manageren er her nå. Han forstår at det å gi de unge spillerne en mulighet, er en viktig del av klubben. Disse unge spillerne vil få sjansen nå. Det er opp til dem å ta den. Og vi så på søndag hvordan de var villige til å gjøre det. Men litt hell kommer det enda flere unggutter opp.

United møter Wolverhampton borte mandag.