Tidenes avslutning i Eliteserien

Stikker av fra nedrykksdramaet

Lillestrøm og Jörgen Lennartsson har vært under hardt press de siste ukene. Søndag kan han rykke ned med klubben som har vært i den øverste divisjonen siden 1975.

ALVORSTYNGET: LSK-trener Jörgen Lennartsson har den dårligste seiersprosenten som LSK-trener de siste 40 årene. Søndag kan klubben rykke ned for første gang siden de rykket opp i 1975. Foto: NTB/Scanpix
ALVORSTYNGET: LSK-trener Jörgen Lennartsson har den dårligste seiersprosenten som LSK-trener de siste 40 årene. Søndag kan klubben rykke ned for første gang siden de rykket opp i 1975. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Serieavslutning: LSK - Sarpsborg 08 søndag klokka 18.00

LARVIK(Dagbladet): Lillestrøm spiller sin viktigste kamp for sesongen på søndag, etter at tapet for Ranheim i helga virkelig sendte klubben ned i nedrykkssumpen. Mandag var det krisemøte i klubben, hvor Jörgen Lennartssons rolle som hovedtrener også var et tema.

Ryktene sa også at Tom Nordlie kunne gjøre et sensasjonelt comeback på Åråsen i klubben han trente fra 2007 til 2009.

Slik ble det derimot ikke.

- Jörgen Lennartsson leder laget også på søndag, sa Simon Mesfin, sportslig leder i LSK, til Romerikes Blad mandag kveld.

Midt oppi kaoset skulle laget egentlig til Danmark for å komme seg unna og samtidig får trent på gress onsdag denne uka. Destinasjonen ble heller Larvik. Der skal de være til fredag ettermiddag.

I Larvik lader laget opp foran skjebnekampen på søndag, hvor taperen kan rykke rett ned.

- Kommer ikke bort fra at trenerens situasjon blir diskutert

Overfor Dagbladet, på plass i Larvik i anledning Lillestrøms lille treningsleir, forklarer Mesfin situasjonen rundt Lennartssons framtid på denne måten:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer