Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stille fra Monaco

Monaco er interessert i Trond Fredrik Ludvigsen, men Glimt har foreløpig ikke sett noe til faksen som var ventet fra fyrstedømmet i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bodø/Glimt-talentet har vært på prøvespill både i Monaco og i Hertha Berlin. Begge steder har han gjort et godt inntrykk.I dag er det ventet at Monaco tar kontakt med Bodø/Glimt per faks for å melde om at de ønsker å gå i forhandlinger om U21-landslagsspilleren, meldte Nordlandsposten i dag.Men så langt har ikke Glimt sett noen faks.- Nei, men jeg får veldig mange telefoner fra folk som spør om vi har fått faksen, sier Glimts sportslige leder, Tor-Ove Falch, til Dagbladet.no.Ludvigsen var imponert over mottakelsen han fikk i Monaco og klubbens trener Didier Deschamps skal ha uttrykt et klart ønske om at han vil ha Alta-gutten - og det så raskt som mulig.- Vi har fått signaler om at det vil komme en faks i løpet av dagen, bekrefter Falch.- Hvilke signaler har dere fått fra Berlin?- At de også vil komme på banen, sier Falch.Dermed kan Glimt få den budrunden de gjerne håper på. Bodø-klubben trenger de kronene de kan få.Det er ventet at Glimt vil sette en prislapp et sted mellom 15-og 20 millioner kroner.(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart