Stiller opp for Frelsesarmeen

LONDON (Dagbladet): Solskjær har sagt ja, det samme har Ronny Johnsen, Flo, Vegard Heggem, Leo og Drillo. De spiller på samme førjuls-lags som Dagbladet og Frelsesarmeen. Kanskje sammen med David Beckham.

Ole Gunnar Solskjær , som er i Japan denne helga sammen med Manchester United, var den siste som ble spurt via faks om han kunne tenke seg å signere en unik fotballtrøye. Den skal auksjoneres bort til inntekt for Frelsesarmeens arbeid i inn-og utland under banneret Julemusikantene, som startet i går kveld med et blanda D.D.E.-kor.

Solskjær brukte to ganger 4,5 sekunder på å svare ja.

Meget striks

Chelseas tomålscorer fra onsdagens Champions League-kamp, Tore André Flo , svarte også ja. Dette til tross for at Chelsea-boss Gianluca Vialli er meget striks på utenomsportslige aktiviteter for London-spillerne.

Vegard Heggem fra Liverpool hadde heller ikke vanskelig med å si jess på vår forespørsel om å være med på dette ikke-kommersielle-prosjektet. Heggem er i London i dag for å spille mot West Ham, men han får ikke tid etter kampen til å tusje ned sitt navnetrekk.

Men, han ba oss stikke opp til Liverpools treningsfelt så fort som mulig i neste uke. Vi kommer Heggem!

Leo-suksess

Øyvind Leonhardsen har fått mye fortjent oppmerksomhet denne høsten, både i norsk og britisk presse, ettersom han har bevist at Spurs trenger en evighetsmaskin. Med målteft fra midtbanen. Leo signerer armé-trøya med glede.

Steffen Iversen , derimot, har vi ikke fått spurt skikkelig, ettersom han er en opptatt trønder. Men, når vi ser'n skal vi huke tak i målscorermannen.

Ronny Johnsen står foreløpig uten en eneste Man.U.-kamp denne sesongen, men han er snart på beina igjen meldes det. Det trenger United i de bakre rekker, vi trenger også Johnsens signatur.

- Klart jeg blir med, sier Stokke-Ronny.

Sure Drillo?

Og så var det Drillo . Mange mener han er suring. Ikke mot oss. Olsen signerer både drakt, og gir bort et par nedbretta pæler til dette veldedige formål, Julemusikantene som arrangeres for femte året på rad.

Så les med hele hodet åpent. Det kommer reportasjer med overraskelser. Og du kan gi bud på denne unike fotballtrøya. Start neste uke. Noen andre navn du godt kunne tenke deg? Gi oss beskjed.