Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stilte i denne buksa før en av idrettens største kamper: - Sinnssyk

Cam Newton.

LETTBEINT: Carolina Panthers' quarterback Cam Newton stilte med disse buksene da laget hans fløy til California i forkant av søndagens Superbowl i går. Det skaper reaksjoner. Foto: AP / David J. Phillip / NTB Scanpix
LETTBEINT: Carolina Panthers' quarterback Cam Newton stilte med disse buksene da laget hans fløy til California i forkant av søndagens Superbowl i går. Det skaper reaksjoner. Foto: AP / David J. Phillip / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Førstkommende søndag spilles en av de aller største kampene i idretten når Carolina Panthers og Denver Broncos møtes i Superbowl nummer 50 i California.

Til tross for at Broncos har et svært solid forsvar og den levende legenden Peyton Manning på quarterback-plass, må nok Panthers - som herjet vilt i grunnspillet - finne seg i å ha favorittstempelet.

Det er i hvert fall ingen tvil om at lagets quarterback og største stjerne, Cam Newton, har selvtilliten i orden før gigantkampen.

Frekt buksevalg I hvert fall hvis 26-åringens buksevalg er en indikator på hvordan han føler seg før sin første Superbowl.

Da Panthers-laget fløy fra Charlotte i North Carolina til San Jose i California i går stilte Newton nemlig i en slags zebrabukse med et psykedelisk mønster (stemmer, denne journalist er ingen moteekspert).

I KJENT STIL: Her er Cam Newton slik verden er vant til å se ham, i fargene til Carolina Panthers. Foto: Grant Halverson / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
I KJENT STIL: Her er Cam Newton slik verden er vant til å se ham, i fargene til Carolina Panthers. Foto: Grant Halverson / Getty Images / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Reaksjonene lot ikke vente på seg. Twitter tok nærmest av i USA, og ganske fort viste deg seg at den frekke buksa er laget av «Versace» og koster omtrent 900 dollar (ca. 7800 kroner).

Magasinet GQs moteekspert Mark Anthony Green oppsummerte buksa med ett ord overfor ESPN:

- Sinnssyk!

- Det er viktig - At Cam sender et så voksent budskap med buksene sine... Vi får se når kampen begynner, men det kan hende at selvtilliten hans er enorm og at han viser at han takler presset helt fint. Du tar ikke på deg de buksene der hvis du ikke føler deg vel, sier Green videre.

- Det er de frekkeste buksene Cam noengang har hatt på seg. Jeg tror han valgte dem med vilje nå fordi han visste at alles øyne ville være rettet mot ham. Det er viktig, legger han til.

Newton selv snakket - naturlig nok - mer om amerikansk fotball enn bukser da han møtte pressen i natt, norsk tid.

- Nøkkelen ligger i forberedelsene, folkens, sa han til amerikansk presse, ifølge NTB.

- Min far lærte meg hvor viktig det er å forberede seg riktig. Det er en leveregel for meg, spesielt i viktige stunder, la 26-åringen til.

Newton trakk fram en av sine lagkamerater som en personlig inspirasjon.


- Luke Kuechly gjør meg bedre. Intet øyeblikk er for stort for ham, fastslo Newton.

Kan legge opp Mens Newton tilnærmer seg Superbowl på en lettbeint måte, er søndagens andre quarterback, Peyton Manning, usikker på om han fortsetter karrieren etter finalen.

Det skriver NTB i dag.

- Jeg har ikke bestemt meg, og jeg tror ikke jeg vil bestemme meg før etter sesongslutt, sier Denver Broncos-stjerna.

39-åringen skapte nylig spekulasjoner om sin framtid da et kamera plukket opp at han sa «dette kan være min siste rodeo» til New England Patriots-trener Bill Belichick.


Episoden fant sted etter Broncos' seier mot Patriots i «semifinalen». Manning insisterer på at han bare konsentrerer seg om kampen mot Panthers.

- Jeg ser ikke for langt fram, og jeg ser ikke for langt tilbake. Den holdningen har hjulpet meg veldig denne sesongen, sier quarterbacken.

- Jeg er spent før Superbowl, og jeg ser fram til å spille kampen. Jeg skal ta meg av alt det andre i etterkant, la Manning til.

• Årets Superbowl sendes på Viasat 4 fra søndag klokka 22.30.

KLAR: Media var - mildt sagt - på plass da Peyton Manning holdt pressekonferanse i går. Foto: Kirby Lee / USA TODAY Sports / NTB Scanpix
KLAR: Media var - mildt sagt - på plass da Peyton Manning holdt pressekonferanse i går. Foto: Kirby Lee / USA TODAY Sports / NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media