Stilte i Rekas drakt

Det ble hett på La Manga under den siste treningsøkta til Aafk, da gutta i støtteapparatet lagde «rekeshorts».

KOPIENE: Bjørn Rekdal og Gunnar Sørensen i AaFKs sportslige støtteapparat, støtter sjefen. Foto: Stig Vågnes/ Sunnmørsposten.
KOPIENE: Bjørn Rekdal og Gunnar Sørensen i AaFKs sportslige støtteapparat, støtter sjefen. Foto: Stig Vågnes/ Sunnmørsposten.Vis mer

(Dagbladet): Kjetil Rekdal ser ut til å ha skapt en ny trend i Aafk med sin bare overkropp, struttemage og den svarte fotballshortsen krøllet oppover lårene til noe tilnærmet likt en Speedo.  

Støtter sjefen På siste treningsdag på La Manga fredag, stilte Bjørn Rekdal og Gunnar Sørensen i AaFKs sportslige støtteapparat seg opp ved målet og viste hud.  

- Vi gjør dette for å vise vår støtte til Rekdal. Han har fått mye pes for den shorts-greia, så vi vil bidra slik at han kan føle seg litt bedre, sier en lattermild Gunnar Sørensen til Sunnmørspostens journalist.  

Ifølge avisa så spillerne ut til å ta shorts-stuntet med fatning. Det var det ikke alle som gjorde under Rekdals originale stunt i januar.

- Helt forferdelig - Jeg synes det er helt forferdelig å se på! Derfor prøver jeg å løpe så mye og hardt at jeg ikke klarer å se på Kjetil samtidig, sa klubbdirektør Henrik Hoff til Sunnmørsposten.

- Det er klart vi blir distrahert, sa spiller Peter Orry Larsen.

Bildet fikk Molde-trener Ole Gunnar Solskjær til å sende en sms til sin kamerat Rekdal om at bildet burde ha vært sensurert.

Selv mente Rekdal at antrekket var høyst passende.

- Dette er gratis soling, det! Jeg har verken tid eller lyst til å ligge på bassengkanten hele dagen slik alle andre gjør, svarte AaFK-treneren.

ORIGINALEN: Her er Kjetil Rekdal i originalstuntet i fjor, som han gjentok i januar i år. Assistenttrener Kent Bergersen er noe mer korrekt antrukket. Foto: Ståle Wattø / Sunnmørsposten.
ORIGINALEN: Her er Kjetil Rekdal i originalstuntet i fjor, som han gjentok i januar i år. Assistenttrener Kent Bergersen er noe mer korrekt antrukket. Foto: Ståle Wattø / Sunnmørsposten. Vis mer