Stilte opp som trener mot at det ble holdt hemmelig

United-stjernen har trent engelsk lag denne uken.

 TRENER:  United-legenden Paul Scholes tok seg denne uken tid til å være vikarierende trener for 6.-divisjonsklubben Stalybridge Celtics. Foto:  AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix
TRENER: United-legenden Paul Scholes tok seg denne uken tid til å være vikarierende trener for 6.-divisjonsklubben Stalybridge Celtics. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): United-legenden som vanligvis er å finne i trenerteamet til Manchester Uniteds U19-lag, tok denne uken på seg et annerledes treneroppdrag.

Da Stalybridge Celtics plutselig sto uten trener, etter at Jim Harvey sluttet forrige mandag, ble Paul Scholes spurt om han kunne ta ansvaret, skriver Manchester Evening News

Skulle holdes hemmelig Den medieskye stjernen sa at det var greit, men på en betingelse - at det ble holdt hemmelig.

Og det var vellykket lenge - til treneren for juniorlaget, Rob Gorski, skrev et innlegg på klubbens hjemmeside tidligere i dag, hvor han takket Paul Scholes, og til spillerne begynte å lekke nyheten på sosiale medier.

- Jeg ønsker å rette en stor takk til Paul, som har ledet treningene hele uken. Han ønsker å holde det hemmelig, og guttene, selv om de var oppspilte, klarte å ikke avsløre noe, skriver Rob Gorski på hjemmesidene til Stalybridge Celtics.

At Paul Scholes 15 år gamle sønn, Aron, spiller for klubbens U15-lag, hjalp sikkert på United-legendens lyst til å trene Stalybridge Celtics.

En av spillerne forteller at de fikk sjokk når de møtte opp på første trening under den nye treneren.

- Vi visste ingenting før vi møtte opp på trening mandagsmorgen - og der var han. Det var både et sjokk og en overraskelse på samme tid, forteller Louis Smith til Manchester Evening News.

- Finnes potensiale Ifølge juniortreneren mener Paul Scholes at det finnes potensiale i flere av spillerne i 6.-divisjonslaget - og at flere av dem er på nivå med League One-spillere.

- Jeg spurte Paul, i et privat øyeblikk, om å være ærlig med deg om spillerne og deres ferdigheter. Han sa helt ærlig at han hadde sett Oldham spille flere ganger denne sesongen, og han mente at flere av våre spillere er på deres tekniske nivå, forteller Rob Gerski.

Spillerne selv mener at trenerbesøket fra Scholes har vært fantastisk.

- Det finnes ingen bedre man kan lære fra. Vi har lært så mye på bare én uke. Å få et innblikk og hjelp fra noen som ham er uvurderlig - du kan ikke sette en pris på det, understreker Louis Smith.