Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stina frykter ingenting

PARK CITY (Dagbladet.no): - Synd, slikt skjer, sier Stina Hofgaard Nilsen og prater om slalåmjentenes OL-knall og fall. Sjøl frykter ikke kometen noe som helst. Dagbladet.no følger kveldens OL-storslalåm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det legger ikke noe ekstra press på meg at lagkompisene røk ut i 1. omgang i slalåm, sier Bergens-jenta som er en av favorittene i kveldens storslalåm.

Stina har kjørt seg oppover og oppover på listene i vinter, og toppet merittlista med seier i rennet i Cortina rett før avreise til OL.

Torsdag var jentene ute og testet løypa da slalåmjentene røk ut av OL i nabodalen Deer Valley.

- Jeg likte det jeg så av bakken, og jeg kjenner den jo fra i fjor da vi kjørte et verdenscuprenn her, sier Stina til Dagbladet.no.

Også Andrine Flemmen kjører storslalåmen. Hun ble toer i det omtalte Cortina-rennet og vant i tillegg et storslalåm-renn i Amerika før jul.

Begge jentene har medaljeambisjoner. Og havner de først på pallen, kan det like gjerne ende med gull.

  • Føste omgang starter kl. 18. Finaleomgangen kjøres fra kl. 21.
GULLKANDIDATER:</B> Andrine Flemmen (t.v.) og Stina Hofgaard Nilsen håper å kjempe helt i toppen i kveld. Foto: ARNT E. FOLVIK
Hele Norges coronakart