Stine Skogrand til Midtjylland:

Stine Skogrand blir lagvenninne med Veronica Kristiansen

I Midtjylland.

NY KLUBB: Håndballprofilen Stine Skogrand forlater Silkeborg foran neste sesong. Ny klubb blir Midtjylland, som mandag forlenget avtalen med Veronica Kristiansen.

 Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
NY KLUBB: Håndballprofilen Stine Skogrand forlater Silkeborg foran neste sesong. Ny klubb blir Midtjylland, som mandag forlenget avtalen med Veronica Kristiansen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Håndballprofilen Stine Skogrand forlater Silkeborg foran neste sesong. Ny klubb blir Midtjylland, som mandag forlenget avtalen med Veronica Kristiansen.

Mandag ble det også kjent at den danske storklubben fra neste sesong skal hete Herning-Ikast. Det skjer som et resultat av at håndballsatsingen skilles ut fra aksjeselskapet som også innbefatter fotballklubben FC Midtjylland.

Et lokal investorgruppe har overtatt eierskapet og driften av håndballklubben.

I forbindelse med nysatsingen forsterkes spillerstallen. Blant spillerne som kommer inn er Stine Skogrand. Bergenseren, som er med i den norske troppen til håndball-VM i desember, har signert en treårskontrakt.

Skogrands samboer Eivind Tangen spiller i øyeblikket for nettopp Midtjylland, men går fra neste sesong til eliteseriekollega Skjern. Sistnevnte har tilhold kun en liten biltur sørvestover fra Herning.

Forlenget med Kristiansen

Mandag opplyser også ledelsen i Midtjylland at den har forlenget kontraktene til flere nøkkelspillere. Én av dem er Veronica Kristiansen. Den norske landslagsprofilen har skrevet under på en ny treårsavtale.

– Jeg trives veldig godt i den rollen jeg har fått her i klubben, og jeg føler at jeg har vokst mye i de månedene jeg har hatt kapteinsrollen. Jeg har stor tro på dette konseptet, og det er ingen tvil om at det er et riktig valg å bli her, sier Kristiansen til klubbens nettsider.

Roser kapteinen

Trener Kristian Kristiansen er fornøyd med å ha forlenget avtalen med det han kaller en komplett håndballspiller.

– Det er et kjempescoop fra klubbens side å forlenge med en spiller av Veronika Kristiansens kaliber. Veronikas spill taler sitt eget språk, sier han.

Kristiansen er i øyeblikket toppscorer i den danske ligaen, og har kun én spiller foran seg på listen over de mestscorende spillerne i sesongens mesterliga.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer