Stine sliter med høy feber

Norges store gullhåp i Nagano-OL i natt, Stine Brun Kjeldaas, har over 39 grader i feber bare timer før den avgjørende snowboard-finalen. Ifølge mamma Kari, vil Stine likevel konkurrere i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Stine er innstilt på å stille, men spørsmålet er hvor godt hun kan gjøre det, sier Kari Brun Kjeldaas bekymret.

23-åringen ble i går forkjølet og sto over halfpipe-treningen i håp om å bli friskmeldt i dag. Men feberen har bare gått en vei: Oppover.

- Jeg håper hun klarer å gjennomføre konkurransen, men det er ingen tvil om at kroppen blir redusert, sukker mamma Kari som vil følge snowboard-konkurransen foran tv-skjermen i natt.

- Stine er utrolig lei seg for at hun ble syk akkurat nå. Hun har gledet seg til å delta i OL og pipen passet henne bra, sier Kari til Dagbladet :på nettet.

Stine har fått en rekke tabletter av OL-troppens sjefslege Inggard Lereim. Forhåpentligvis hjelper disse sånn at 23-åringen kan kjempe mot de beste i natt.

Dagbladet :på nettet følger snowboard-konkurransen og kommer med fyldig dekning av denne i natt.

<B>FEBERSYK:</B> Stine Brun Kjeldaas har over 39 i feber i dag. Hun satser likevel på å delta i nattens halfpipe-finale.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer