Stiv nakke og blå hofte for Aksel Lund Svindal

Slo seg da premiéren endte med rundkast.

DÅRLIG START: Han håpet på mange verdenscuppoeng. I stedet ble det bare smerter for Aksel Lund Svindal i vinterens første renn. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
DÅRLIG START: Han håpet på mange verdenscuppoeng. I stedet ble det bare smerter for Aksel Lund Svindal i vinterens første renn. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SÖLDEN (Dagbladet): Til tross for uflaks med forholdene i første omgang, kjørte Ted Ligety inn til en svært suveren seier i dagens verdenscupåpning i storslalåm. Amerikaneren var hele 2,75 sekunder foran Manfred Mölgg fra Italia, mens Marcel Hirscher fra Østerrike ble nummer tre.

For Norge ble det ingen stor dag på breen i Sölden. Riktig nok leverte Leif Kristian Haugen en meget bra innsats og ble nummer 13. Problemet var bare at ingen andre nordmenn var høyere på lista. Kjetil Jansrud ble nummer 15, mens Aksel Lund Svindal kjørte ut i andre omgang.

- On the ass and out, oppsummerer han overfor internasjonal presse.

På rumpa og rett ut, på godt norsk.

Wiplash - Det var mørkt da jeg kjørte, jeg så ikke underlaget. Så hektet jeg i nysnøen og ble kasta rundt, forklarer Svindal, som også slo seg i fallet.

- Utbyttet fra dette rennet blir nok stiv nakke og blå hofte for min del. Det går over, men nakken blir stiv noen dager, for man får wiplash når man lander slik, poengterer han.

- Kunne du gjort noe for å unngå fallet?

- Jeg kunne ha kjørt roligere, men jeg skulle kjøre meg opp, og da må man ta risiko, sier Svindal, som lå på en 14.-plass etter førsteomgangen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer