Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stivhet i låret stopper Vukicevic

Ikke sesongåpning som planlagt.

Christina Vukicevic plages av en stivhet på baksiden av det ene låret. Dermed kommer hun ikke til å sesongåpne i Göteborg tirsdag som planlagt.

- Nei, vi har bestemt oss for å droppe stevnet i Göteborg. Årsaken er at Christina ikke føler seg 100 prosent bra på baksiden av det ene låret. Hun har slitt med en stivhet den siste måneden, forteller pappa og trener Petar Vukicevic til NTB.

Han sier at stivheten dukker opp når Christina trener spesielt på hekkløping. Derfor ønsker verken far eller datter å ta noen sjanser nå.

- Vi kommer til å satse på ungdomsmesterskapet i Drammen fredag. Det er et mye bedre stevne for Christina nå, enn et knallhardt gallastevne i Sverige, sier Petar Vukicevic.

Han sier at den lille stivheten og skaden det er snakk om ikke har hemmet Christina særlig på trening.

- Nei, hun har stort sett trent som normalt. Nå håper vi at dette problemet gir seg, slik at vi som planlagt, kan være med i et par stevner i Tyskland i februar. Alt ligger til rette for det, sier Petar Vukicevic.

(NTB)

REDUSERT: Christina Vukicevic er ikke 100 prosent og sesongåpningen blir derfor utsatt. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX
REDUSERT: Christina Vukicevic er ikke 100 prosent og sesongåpningen blir derfor utsatt. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media