Stjal 240 000 fra Larvik-kassa

- Innrømmer underslag i aller høyeste grad.

Den tidligere daglige lederen i Larvik Håndballklubb innrømmer underslag av 241.713 kroner. Pengene skal være brukt til private formål.

- Jeg innrømmer underslaget i aller høyeste grad, sier den tidligere daglige lederen til avisen Østlands-Posten. Han forteller at innrømmelsen ikke er kommet tidligere, fordi han hadde en avtale med klubben om å vente med å legge kortene på bordet til alle fakta var framme i lyset.

- Grunnen til at jeg står fram nå, er at jeg ønsker å få sette en sluttstrek en gang for alle. Jeg er selvfølgelig svært lei meg overfor ansatte, spillere, styret og ikke minst klubbens medlemmer. Jeg håper at jeg til tross for dette har lagt igjen noe positivt i klubben, men jeg unnskylder på ingen måte det jeg har gjort, understreker den daglige lederen overfor lokalavisen.

Foreløpig har ikke klubben bestemt seg for hvordan saken skal behandles videre. Politianmeldelse er et alternativ.

Helgeland selv presiserer at gjelda og underslaget er gjort opp overfor Larvik Håndballklubb.

- Jeg har lagt meg flat, og jeg har gjort opp. Det ber jeg om forståelse for fra både medier og andre, sier den tidligere daglige lederen til Østlands-Posten. Han sa selv opp jobben sin i håndballklubben 14. august i år.

(NTB)

LEGGER SEG FLAT: Den tidligere daglige lederen risikerer politianmeldelse etter å ha innrømmet å ha brukt nesten en kvart million Larvik-penger til private formål. Arkivfoto: ROLF STØEN/SCANPIX
LEGGER SEG FLAT: Den tidligere daglige lederen risikerer politianmeldelse etter å ha innrømmet å ha brukt nesten en kvart million Larvik-penger til private formål. Arkivfoto: ROLF STØEN/SCANPIX Vis mer