Vegard Forren

Stjal fra kassa - saken henlagt

Vegard Forren åpnet i fjor opp om store spilleproblemer etter å ha stjålet fra Moldes botkasse. Det endte med anmeldelse og ett års etterforskning. Nå er saken henlagt.

ETTERFORSKET: Politiet gikk selv til anmeldelse av Vegard Forren etter at han innrømmet å ha tatt fenger fra Molde-spillernes botkasse. Foto: Lise Åserud / NTB
ETTERFORSKET: Politiet gikk selv til anmeldelse av Vegard Forren etter at han innrømmet å ha tatt fenger fra Molde-spillernes botkasse. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter 15 år med spilleavhengighet, la Vegard Forren i mai i fjor åpenhjertig kortene på bordet og fortalte om utfordringene han har hatt siden han var tenåring. Bunnen var nådd, etter at den daværende Molde-spilleren hadde tatt penger fra spillernes botkasse for å dekke spillegjeld.

Selv forklarte Forren hvordan han som sjef for botkassen hadde gjort flere uttak både til seg selv og for å gjøre opp gjeld til kompiser. Intensjonen hadde vært å betale tilbake pengene, noe han etter hvert ikke klarte.

- Jeg har alltid hatt noen problemer. Det har vært utfordring fra jeg begynte å tjene penger. Det har vært en sykdom, som har vært vanskelig å innrømme for seg selv, sa Forren i et intervju med TV 2.

- Trist

Molde mente beløpet som hadde blitt tatt fra botkassen, var omkring 100.000 kroner. Selv hevdet Forren at det var snakk om en lavere sum. Tyveriet førte til slutt til at kontrakten med klubben ble terminert.

- Jeg synes det er trist å avslutte karrieren i Molde FK på denne måten. Men jeg innser at handlingene mine utgjør et tillitsbrudd, sa spilleren selv etter at saken ble kjent i slutten av mai i fjor. Han beklaget samtidig overfor familie, venner, spillerne, klubben og fansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer