Stjal showet

Nils Arne Eggen har ikke tatt over landslaget. Ennå. Men i går dukket han plutselig opp på landslagssamling.

HALDEN (Dagbladet): Far og sønn (Knut Thorbjørn) Eggen ramlet inn på den improviserte landslagssamlinga mot slutten av økta.

Berg?

- Jeg kommer litt seint, ja. Vi lå litt lenge i senga, humret Eggen til latter for de oppmøtte journalistene og tilskuerne.

Mandag sjokkerte Nils Arne Eggen Fotball-Norge med å lansere seg selv som landslagstrener sammen med Egil «Drillo» Olsen. Kandidaturet deres er betydelig tonet ned i løpet av uka, men Nils Arne Eggen gjør seg aldri ubemerket. Uansett hvor han er. Så også i går.

- Er det Henning Berg som er utpå der? ropte Eggen, til allmen latter.

Eggens «Berg» viste seg å være videoanalytiker og assisterende Stabæk-trener Knut Tørum. Som i likhet med landslagskapteinen også har fjernet mesteparten av håret på hodet.

Til Spania

Mot slutten av økta gikk Eggen bort til navnebror Nils Johan Semb. Hva de snakket om ville ikke Eggen ut med overfor Dagbladet. Men han hvisket sikkert noen oppmuntrende ord og råd i øret på en hardt presset Semb. Før han dro rakk han også bort til Martin Andresen for å sjekke ut om skaden han pådro seg var alvorlig. Å snakke med Dagbladet var han ikke veldig hypp på, men vi fikk bekreftet at han i likhet med John Carew skal følge kampen mot Spania fra tribuneplass på Mestalla.

- Du skjønner jeg reiser ned til Spania til mandag for å følge med. Jeg bor der nede, jeg, sier Eggen til Dagbladet.

NILS OG NILS: Nils Arne Eggen stjal som vanlig det meste av oppmerksomheten da han dukket opp på landslagstreninga i går. Han spaserte rett ut og hilste på Nils Johan Semb.- Jeg reiser til Spania for å følge kampen der nede. Jeg bor jo der, sier Eggen til Dagbladet.