Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Riyad Mahrez' Facebook-konto ble hacket

Stjerna annonserte at han legger opp. Hevder kontoen ble hacket

Riyad Mahrez' Facebook-konto skal ha blitt hacket natt til onsdag.

HACKET: Riyad Mahrez annonserte at han legger opp i natt. Det skal noen hackere ha stått bak. Foto: Matt Bunn/BPI/REX/Shutterstock
HACKET: Riyad Mahrez annonserte at han legger opp i natt. Det skal noen hackere ha stått bak. Foto: Matt Bunn/BPI/REX/Shutterstock Vis mer

(Dagbladet): Det kom som en overraskelse på Leicester-fansen at stjerna Riyad Mahrez (27) i natt annonserte på sin Facebook-profil at han legger opp.

Både og lokalavisa Leicester Mercury skriver at dette er en bløff. Facebook-profilen til Leicester-stjerna skal ha blitt hacket.

«Legger opp»

I Facebook-innlegget, som fortsatt ligger ute, skriver «Mahrez» at beslutningen om å legge opp måtte tas etter konsultasjoner med leger.

«Etter den siste konsultasjonen har jeg bestemt meg for å legge opp. Min tid som fotballspiller er over, og jeg vil gjerne si noen ord,» ble det skrevet.

«Jeg ønsker å takke alle som har vært så snille og vist støtte i denne utrolige byen. Dere vil alltid ha en plass i hjertet mitt.»

Leicester har ennå til gode å kommentere hendelsen.

City-aktuell

Mahrez ble kåret til årets spiller i Premier League da Leicester overrasket alle og vant ligagull i sesongen 2015/2016.

Siden har han vært en ettertraktet mann på overgangsmarkedet - og ligaleder Manchester City skal ha vist stor interesse for ham i overgangsvinduet i januar.

Den overgangen ble imidlertid ikke noe av - og Mahrez var tydelig misfornøyd. Han var blant annet ikke i kamptroppen i den første ligakampen i februar.

Ifølge britiske medier tilbød Manchester City 50 millioner pund pluss en spiller verdsatt til 15 millioner pund. Leicester krevde angivelig 80 millioner pund (870 millioner kroner), og da trakk City seg

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling