TOK TIL TÅRER: Lorenzo Insigne var tydelig preget og gråt etter å ha blitt buet ut av sine egne tilhengere under gårsdagens kamp mot Besiktas. Foto:  EPA/CIRO FUSCO/NTB Scanpix
TOK TIL TÅRER: Lorenzo Insigne var tydelig preget og gråt etter å ha blitt buet ut av sine egne tilhengere under gårsdagens kamp mot Besiktas. Foto:  EPA/CIRO FUSCO/NTB ScanpixVis mer

Stjerna brast i gråt etter å ha blitt hånet av sine egne supportere

Tydelig preget.

(Dagbladet): Det ulmer i flere italienske klubber i disse dager. I helga fikk Inter-stjerna Mauro Icardi det glatte lag av sine egne supportere etter å ha gått til angrep på dem i sin ferske bok.

I går kveld var det Napoli-spiss Lorenzo Insignes tur til å få kjenne på vreden fra sitt eget lags supportere.

Tårer

50 minutter ut i oppgjøret mot Besiktas hadde Insigne alle muligheter til å ordne balanse i regnskapet og utlikne til 2-2 fra straffemerket, men keeper Fabri reddet.

Calciomercato skriver at hjemmefansen buet ut spissen som var tydelig preget, og et lite kvarter etterpå ble han byttet ut.

TV-bildene viste Insigne med tårer i øynene på innbytterbenken, og da gikk i spillertunnelen etter sluttsignalet virket han utrøstelig tross oppmuntrende ord fra flere lagkamerater.

Nettstedet skriver at det allerede skal ha vært en konflikt mellom Insigne og Napoli-fansen på grunn av kontraktsforhandlingene hans, og at lønna han krever av klubben skal være for høy.

Tre tap

Tapet mot tyrkerne på eget gress er Napolis tredje strake nederlag i alle turneringer.

Italienerne leder fremdeles sin gruppe foran Besiktas og Benfica, men i den hjemlige ligaen er Juventus allerede i ferd med å dra ifra i toppen. Etter åtte serierunder er det sju poeng opp til «Den gamle dame».

Napolis neste mulighet til å snu den negative trenden kommer allerede søndag da de gjester nyopprykkede Crotone.

Når det gjelder Insignes umiddelbare framtid har 25-åringen, som med unntak av et par utlån bare har spilt i Napoli, blitt knyttet til en rekke klubber - deriblant Tottenham.