ET SISTE MØTE: Odell Beckham Jr. besøkte Jayro Ponce på et sykehus for 12 dager siden. Mandag døde Ponce etter sju måneders kamp mot kreft. Foto: Instagram/Odell Beckham Jr.
ET SISTE MØTE: Odell Beckham Jr. besøkte Jayro Ponce på et sykehus for 12 dager siden. Mandag døde Ponce etter sju måneders kamp mot kreft. Foto: Instagram/Odell Beckham Jr.Vis mer

Amerikansk fotball:

Stjerna deler rørende bilde: «Du har lært meg mer enn noen kan forestille seg»

Odell Beckham Jr. om møtet med dødssyke Jayro Ponce.

(Dagbladet): NFL-spilleren Odell Beckham Jr. (24) fra New York Giants er en av ligaens største navn.

Nå har den amerikanske fotballstjerna delt et rørende innlegg på sin egen Instagram-profil som følges av 8,7 millioner.

Innlegget er viet til Jayro Ponce. En 9 år gammel gutt fra Texas som Beckham besøkte på sykehus for 12 dager siden.

Mandag døde Ponce etter sju måneders kamp mot kreft.

- Jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Det er vanskelig å ta situasjonen innover seg. Knust, smertefullt og lei meg. Dette er tungt. Jeg hadde gleden av å møte denne unge gutten. En helt fantastisk person fylt med god energi, skriver Beckham.

Takk

Han fortsetter:

- Du kjempet mot alle odds, hver dag, dag etter dag. For deg selv og for familien. Gud har en plan for oss alle. Unge Jayro, du har lært meg mer enn noen kan forestille seg. Jeg vil takke familien som tillot meg å besøke deg. Jeg vil alltid være her for dere. Jeg vet at Jayro er på et bedre sted og at Gud nå er med ham. Hvil i fred, Jayro.

Det var Danny Richburg, faren til Giants-spiller Weston Richburg, som fikk ordnet møtet mellom Jayro Ponce og Odell Beckham Jr.

Glede

Weston Richburg møtte selv den syke 9-åringen i april.

NY GIANTS: Weston Richburg (nr 70). Foto: NTB Scanpix
NY GIANTS: Weston Richburg (nr 70). Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det var et øyeblikk som forandret livet mitt. Det er noe jeg aldri vil glemme. Jeg er bare en «center ». Jeg er ikke en fyr som Odell, men likevel så jeg gleden og smilet til Jayro. Jeg kan bare forestille meg Jayros ansikt da Odell gikk inn døra, sier NFL-spiller Weston Richburg ifølge NY Post.

Far Danny Richburg forteller følgende om møtet mellom Jayro Ponce og Odell Beckham Jr.

- Det som skjedde i det rommet i halvannen time er det bare tre-fire personer som vet. Odell, Jayro og familien. Det må ha vært kraftfullt. Jeg skulle ønske flere var som Odell. Du kunne se at øyeblikket forandret ham, sier Danny Richburg.

Beckham er blitt en av ligaen største navn de siste sesongene og er blitt kjent for sine danseferdigheter etter scoring.

Og lagkamerat Weston Richburg forteller at det vil komme en markering når ligaen starter opp i høst.

- Den første dansen vil være for Jayro. Jayro har valgt ut dansen, så kan alle vente og se, sier Weston Richburg.