Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stjerna får slakt:
- Som en svensk turist

Sergio Ramos får så hatten passer etter Real Madrids medlemsmøte.

GLAD I MOTE: Real Madrid-spiller Sergio Ramos. Foto: GABRIEL BOUYS / AFP / NTB Scanpix
GLAD I MOTE: Real Madrid-spiller Sergio Ramos. Foto: GABRIEL BOUYS / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Den målfarlige forsvarsbautaen Sergio Ramos (33) har vunnet det meste som er å vinne med både klubb- og landslag.

Real Madrid-stopperen har vært i klubben siden 2005 og har vært kaptein for de liljehvite siden 2015, da keeper Iker Casillas forlot Madrid.

Men det er ikke alle som liker det Ramos gjør utenfor banen. 33-åringen er opptatt av mote, og lar seg ofte avbilde i modell-positurer på sosiale medier.

Da Real Madrid nylig holdt et møte for medlemmer (socios), ble det blant annet fokusert på Ramos og agentbroren René.

Det ene medlemmet spurte Real Madrid-president Florentino Perez rett ut hvordan han kunne tillate Ramos å poste slike bilder på Facebook og Instagram. Han mener spanjolen «kledde seg som en svensk turist».

View this post on Instagram

📸 #PhotoShoot

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

Perez var ikke fornøyd med det som ble ytret og adresserte det fra podiet.

- Jeg ønsker å minne dere på at hvis dere snakker om Sergio Ramos, så snakker dere om det målet i Lisboa. Dette er ikke tiden for å komme med slike beskyldninger, sier Perez ifølge AS.

Klubbpresidenten siktet til Ramos' scoring mot naborival Atlético Madrid i Champions League-finalen tilbake i 2014. Atlético Madrid ledet 1-0 til det 93. minuttet, da Ramos stanget inn utlikningen. Real Madrid vant til slutt 4-1.

Bror og agent René Ramos fikk også kritikk. Flere medlemmer skal være misfornøyde med at han er involvert i kvinnelaget CD Tacón og vil derfor ha ham fjernet fra Real Madrid. Perez ga også sin støtte til agenten.

View this post on Instagram

⚠️◻💛◻

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

View this post on Instagram

⚪🔴⚫👌

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling