Ebanie Bridges

Stjerna freser

Den kontroversielle boksestjerna Ebanie Bridges (35), også kjent som «Blonde Bomber», reagerer etter å ha fått et bilde fjernet fra Instagram.

KONTROVERSIELL: Ebanie Bridges er ikke uvant med å skape overskrifter. Foto: Zac Goodwin / Pa / NTB.
KONTROVERSIELL: Ebanie Bridges er ikke uvant med å skape overskrifter. Foto: Zac Goodwin / Pa / NTB. Vis mer
Publisert

2022 startet nok ikke helt som planlagt for den australske boksestjerna. Hun bestemte seg for å ringe inn nyåret ved å publisere et bilde av seg selv bare iført en undertøy og boksehansker.

- Godt nyttår! Tenkte jeg skulle starte 2022 på samme måte jeg starta 2021. Ved å ikke bry meg om hva folk tenker, være meg selv, følge drømmene mine og sikte på storhet, var meldingen som fulgte med bildet.

Instagram hadde derimot andre planer, og fjernet det dristige bildet fra sin plattform.

35-åringen ble samtidig advart mot å publisere liknende bilder i framtida.

Etter at bildet ble fjernet valgte Bridges å sende noen ord i retning hennes hatere og «trolls» som hun mener har rapportert bildet.

- Jeg har vært sterk og tro til meg selv. Gjennom alt hatet, alle som dømmer og stereotyper meg og ber om at jeg skal mislykkes. Mest på grunn av måten jeg ser ut og hvordan jeg promoterer meg selv. Folk kunne ikke takle forandring.

Videre skriver Bridges at hun ikke kommer til å endre seg, og at hun har banet vei for andre kvinnelige boksere.

VONDT: Ebanie Bridges tapte tittelkampen, men stjal likevel overskiftene med denne skaden. VIDEO: Rødt Kort / Pambou. Vis mer

- Jeg er annerledes, og jeg kommer aldri til å bli som noen andre. Jeg har gått min egen sti og banet vei for andre. Jeg liker å tro at jeg har gjort mye for kvinnelig boksing i år, og brakt mange nye seere til sporten bare ved å være meg selv, skriver hun og fortsetter:

- Jeg har tatt slagene og skuddene, og jeg har overlevd for å gjøre det lettere for andre kvinner som velger å være feminine og vise sin skjønnhet, men samtidig være et beist. Forhåpentligvis blir de ikke slakta like mye som meg.

Siden 2019 har Bridges bokset i åtte kamper. Bare en av disse har endt i tap, mens hun har vunnet de andre sju.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer