Cristiano Ronaldo

Stjerna hyller Solskjær

Ole Gunnar Solskjær (48) hylles av Cristiano Ronaldo (36).

HYLLEST: Cristiano Ronaldo åpner opp om Solskjær-exiten, og hyller samtidig nordmannen. foto: Alberto Lingria / Reuters / NTB.
HYLLEST: Cristiano Ronaldo åpner opp om Solskjær-exiten, og hyller samtidig nordmannen. foto: Alberto Lingria / Reuters / NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er alltid trist og tøft. Ole spilte med meg før og nå var han treneren min. Han er en fantastisk person. Når han dro var alle lei seg.

De varme ordene om Ole Gunnar Solskjær kommer fra United-stjerna Cristiano Ronaldo.

I et intervju med Sky Sports åpner han opp om hvordan livet i United har vært siden nordmannen fikk sparken for to måneder siden.

- Det har ikke vært lett, for å være ærlig. Vi bytta ut Ole, så Carrick og nå denne nye treneren (Ralf Rangnick journ.anm.). Det er vanskelig når du endrer så mye. Det er alltid tøft.

NÆRE: Ole Gunnar Solskjær og Cristiano Ronaldo har vært nære helt siden de var lagkamerater for over tolv år siden. Foto: Paul Ellis / AFP / NTB.
NÆRE: Ole Gunnar Solskjær og Cristiano Ronaldo har vært nære helt siden de var lagkamerater for over tolv år siden. Foto: Paul Ellis / AFP / NTB. Vis mer

Kryptisk

Ting har ikke helt gått oppover siden Solskjær dro og Ralf Rangnick tok over. United sliter fortsatt, og på spørsmål om hva som må gjøres svarer 36-åringen med en kryptisk beskjed.

- Vi er i stand til å endre ting nå. Jeg vet hvordan, men jeg kommer ikke til å si det her for det ville ikke vært etisk fra min side, sier han og fortsetter:

- Jeg kom ikke til United for å være på sjette plass, sjuende plass eller femte plass. Jeg er her for å vinne.

Manchester United ligger foreløpig på 7. plass i Premier League. Å vinne ser nærmest umulig ut nå, men United er fortsatt med i kampen om å sikre seg Champions League-spill via 4. plass.

West Ham er laget som okkuperer den plassen for tiden, mens United ligger seks poeng bak. «De røde djevlene» har imidlertid to kamper til gode.

SLITER FORTSATT: Tingene har ikke enda ikke snudd helt for Ronaldo siden Rangnick kom. Foto: Martin Rickett / PA / NTB.
SLITER FORTSATT: Tingene har ikke enda ikke snudd helt for Ronaldo siden Rangnick kom. Foto: Martin Rickett / PA / NTB. Vis mer

- Han trenger tid

Videre oppfordrer han til å gi midlertidig trener Ralf Rangnick tid.

- Siden han kom for fem uker siden har han endret mye, men han trenger tid til å få fram ideene sine til spillerne, sier han og fortsetter.

- Jeg tror vi har blitt bedre på noen punkter, men han trenger mer tid. Det er ikke lett å endre mentaliteten, måten de spiller, kulturen og hele systemet. Jeg tror han kommer til å gjøre en god jobb.

Tidligere i januar gikk Rangnick på sitt første tap som sjef for United da Wolverhampton ble for sterke på Old Trafford.

Likevel er det mange som mener at United ikke har blitt bedre siden Solskjær-exiten.

Lørdag bryner de seg på Aston Villa, som de slo i FA cupen tidligere denne uka. Siden da har Birmingham-klubben styrket stallen med stjernene Phillipe Coutinho og Lucas Digne.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer