Arjen Robben

Stjerna hylles etter dette

Fotballegenden Arjen Robben tok sykkelen hjem fra jobb.

SYKLA: Arjen Robben valgte sykkelen som framkomsmiddel da han skulle reise hjem etter helgas kamp. Foto: Twitter/Romke van der Weerd
SYKLA: Arjen Robben valgte sykkelen som framkomsmiddel da han skulle reise hjem etter helgas kamp. Foto: Twitter/Romke van der Weerd Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Arjen Robben (37) har en lang karriere bak seg i fotballeuropa. Kantspilleren har blant annet spilt for storklubbene Chelsea, Real Madrid og Bayern München.

Robben har vunnet åtte ligatitler med Bayern Munchen, to med Chelsea og en med Real Madrid. I tillegg kan han skilte med Champions League-tittel fra tiden i Bayern.

Nå avslutter han sin fotballkarriere i hjemlandet og for klubben han selv spilte for som ungdom, FC Groningen. I helga var han tilbake etter et seks måneders langt skadeavbrekk.

Hans Groningen knuste Emmen 4-0 og Robben registrerte seg for to målgivende pasninger. Men det var ikke prestasjonen på banen som har fått mest oppmerksomhet etter kampen.

For nå hylles Arjen Robben for måten han kom seg hjem etter storseieren.

Et bilde som har fått mye oppmerksomhet på sosiale medier viser nemlig Robben syklende etter kampen.

Med fotballsokkene og shortsen på, bestemte mannen med nesten 100 landskamper, seg for å sykle hjem etter kampen. Nå hylles han på sosiale medier.

«Legende. Kjære den yngre generasjonen, ta notater. Det handler om å være ydmyk og dedikert.», skrev en twitterbruker.

«Definisjonen på ydmykhet», mener en annen.

Enkelte lager også humor ut bildet. Robben som er verdenskjent for å dra seg inn fra høyrekanten, kjører selvfølgelig på den høyre siden av veien.

«Pass på! Plutselig svinger han brått til venstre», skrev en bruker på Twitter.

Superstjerna er veldig vant til å sykle og har flere ganger blitt avbildet på sykkelen.

Robben har tidligere fortalt at han ble vant til å sykle i barndommen.

- Jeg hadde ikke lappen og da måtte jeg sykle. Jeg sykla 13 kilometer hver vei til og fra skolen, og også til trening, har Arjen Robben tidligere forklart ifølge B.T.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer