Ryan Kelly:

Stjerna i sorg

­Den amerikanske fotballspilleren Ryan Kelly (28) opplevde alle foreldres mareritt. ­

I SORG: Indianapolis Colts-spiller Ryan Kelly. Foto: AFP/NTB
I SORG: Indianapolis Colts-spiller Ryan Kelly. Foto: AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Indianapolis Colts og New England Patriots møttes denne helga var Colts-spiller Ryan Kelly ikke å finne i troppen til hjemmelaget.

På mandag kunne Kelly avsløre den tragiske grunnen til fraværet. Hans gravide kone Emma hadde nemlig dratt på en sjekk på sykehuset og fått beskjed om at hjertet på det 19 uker gamle fosteret hadde stoppet.

- Jeg ble fortalt at det ikke var noe annet valg enn å føde babyen vår, skrev kona på Instagram mandag.

- Ryan og jeg tilbrakte nesten 48 timer på sykehuset. Til å begynne med var jeg så sint for at jeg måtte føde henne, men det skulle vise seg å være en velsignelse. Det ga Ryan og jeg muligheten å holde vår lille, Mary Kate, før vi offisielt tok farvel med henne, skriver hun og forteller at hun brukte 24 timer på fødselen.

Også Ryan Kelly har lagt ut en langt innlegg med bilde av dem fra sykesenga.

- Ingenting gjorde meg lykkeligere enn å være faren din. Du ga moren din og meg en gave. Du var rett og slett et mirakel og vil alltid være det. Jeg beklager at du aldri fikk åpnet de søte øynene og sett oss eller tatt dine første skritt, men du har englevinger nå, skriver 28 år gamle Kelly.

Kelly, som mistet Colts kamp i helga, har fått støtte av hele laget og hovedtrener Frank Reich sendte sine tanker til Kelly etter søndagens seier.

- Det vi har sagt til Ryan er «Hei, ta all den tiden du trenger, vi er 100 prosent bak deg og Emma. Vi er her for å støtte deg, og når du er klar til å komme tilbake, så er vi her.», sier Reich ifølge IndyStar.

Colts cornerback Kenny Moore II viste også sin støtte.

- Det viser livet kan ramme alle hardt. Vi tenker på Ryan og familien hans i denne tøffe tiden. Vi må vise han den samme kjærligheten og omsorgen som han har for fotballen, forteller Moore II ifølge CNN.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer