Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Conor McGregor har meldt seg for politiet etter buss-angrep

Stjerna kastet sekkehjul og søppelbøtte på buss: Siktet for voldelig oppførsel

UFCs mest innbringende utøver er i trøbbel.

KNUSER RUTER: Her går Conor McGregor fullstendig amok etter et pressetreff i Brooklyn, New York. Han skal nå ha meldt seg selv for politiet, etter å ha vært etterlyst. Video: CNN Vis mer

(Dagbladet): Conor McGregor meldte seg for politiet i New York torsdag kveld og er i deres varetekt. Han er nå siktet for voldelig oppførsel av politiet i byen.

- McGregor er siktet for tre tilfeller av overfall og et for hærverk, forteller en talsmann fra NYPD.

YPPER: Den irske Conor McGregor og Eddie Alvarez starter å yppe og kaste stoler under en pressekonferanse i New York i 2016. Video: Reuters DV Vis mer Vis mer

UFCs desidert største stjerne er i trøbbel etter at han sammen med en større gjeng gikk til angrep på en buss fylt med andre utøvere torsdag kveld.

En video viser kampsportstjernen kaste et sekkehjul på bussen slik at den ene ruta knuser. Like etter kaster han en søppelbøtte mot frontruta på bussen.

Flere personer, inkludert UFC-utøveren Michael Chiesa, ble skadet i angrepet. Han var inne i bussen som ble angrepet, og ble påført flere kuttskader. Chiesa skulle etter planen slåss lørdag, men nå blir kampen trolig kansellert.

En annen video viser hendelsen sett fra innsiden av bussen:

- Dårlig karrieresteg

Hendelsen skjedde i forbindelse med UFC 223 i Barclays Center i Brooklyn, New York. Flere utøvere var samlet for å promotere lørdagens stevne, hvor Khabib Nurmagomedov og Max Holloway pryder plakaten.

McGregor tok seg ned i garasjeanlegget av bygningen, og det var her angrepet fant sted.

- Dette er den mest motbydelige hendelsen som noensinne har rammet selskapet, sier UFC-president, Dana White til nettstedetm MMAJunkie om hendelsen. Han antydet videre at McGregors karriere nå står i fare.

- Han kommer til å bli så hinsides saksøkt. Dette var et veldig dårlig karrieresteg for ham.

Strippet for tittel

McGregor har ikke vært i ringen siden 2016, og skulle heller ikke slåss denne helga. Kameraten hans, Artem Lobov, skulle imidlertid i kamp lørdag, og McGregor skal ha flydd fra Irland til USA for å støtte ham. En konflikt mellom Lobov og Nurmagomedov skal være bakgrunnen for angrepet.

Lobov var også involvert i angrepet, og hans kamp denne helga er også avlyst.

McGregor ble fratatt mestertittelen tidligere denne uka etter å ikke ha forsøkt å forsvare den siden november 2016. Dermed er det Nurmagomedov og Holloway som skal gjøre opp om tittelen denne helga.

YPPER: Den irske Conor McGregor og Eddie Alvarez starter å yppe og kaste stoler under en pressekonferanse i New York. Video: Reuters DV Vis mer

Iren reagerte med sinne da tittelen ble tatt fra ham uten kamp:

- Dere skal ikke ta fra meg noe som helst, skrev han blant annet på Twitter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling