Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stjerna klikket fullstendig. Offeret nekter å si hva som ble sagt

Douglas Costa klikket på motspiller Fredrico Di Francesco. Sistnevnte vil ikke si hva han sa som provoserte Costa

KLIKKET: Douglas Costa var rasende. Foto: BAGU BLANCO/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/NTB Scanpix
KLIKKET: Douglas Costa var rasende. Foto: BAGU BLANCO/BPI/REX/SHUTTERSTOCK/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det kokte fullstendig over for Douglas Costa (28) i kampen mellom Juventus og Sassuolo forrige helg.

Den hurtige vingen brukte først albuet, før han skallet etter og spyttet på Sassuolo-spiller Federico Di Francesco (24). Juventus ledet 2-0, men en sein redusering kom like i forkant av bråket.

Videoklipp av hendelsene spredte seg i sosiale medier, og mange var rystet over oppførselen til Juventus-stjerne Costa.

Brasilianeren ble utestengt i fire kamper som straff. Noen mente han burde fått ti kamper for opptrinnet.

Beskyldt for rasisme

I sosiale medier gikk det samtidig rykter om at Di Francesco hadde sagt noe rasistisk som provosere Douglas Costa til å gjøre som han gjorde.

Di Francesco tar nå bladet fra munnen, og beskriver ryktene som «skuffende».

- De angrep karakteren min på Twitter. Det er skuffende, men jeg forsøkte å fjerne meg fra denne situasjonen og jeg takker treneren (Roberto De Zerbi journ.anm.) og familien, sier Di Francesco til Sky Italia, gjengitt av Football Italia.

Vil ikke si årsaken

Nå ønsker han bare å legge bak seg hele hendelsen. Men han vil ikke si hva som fikk Douglas Costa til å reagere som han gjorde.

- Hva jeg sa? Jeg vil ikke snakke om det. Det er normalt at det blir sagt skitne ting på banen. Men jeg sa ikke noe som var rasistisk, sier Di Francesco.

- Jeg ville dødd hvis jeg brukte noen rasistiske ord, nå ønsker jeg ikke å snakke mer om det resten av karrieren, sier han videre.

Di Francesco er forøvrig sønn av Romas trener Eusebio Di Francesco.

Unnskyldte seg

Douglas Costa unnskyldte seg offentlig etter kampen.

«Jeg vil si unnskyld til Juventus-fansen for denne overreaksjonen jeg hadde i løpet av dagens kamp. Jeg vil også si unnskyld til mine lagkamerater, som alltid støtter meg, i gode og dårlige tider. Det var stygt, jeg er klar over det, og jeg vil derfor si unnskyld til alle», skriver Costa på Instagram.

Han la også vekt på at det var en isolert hendelse som ikke gjenspeilte karrieren hans. Costa sa imidlertid ikke unnskyld til Di Francesco.

Costa er ikke den eneste Juventus-spilleren som har vært i hardt vær i det siste. Superstjerne Cristiano Ronaldo pådro seg som kjent rødt kort mot Valencia i Champions League tidligere denne uka.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!