Stjerna mistet armen i skrekkulykke

NFL-spilleren Kendrick Norton måtte amputere den venstre armen.

NFL-SPILLER: Kendrick Norton har vært involvert i en forferdelig ulykke. Foto: NTB scanpix
NFL-SPILLER: Kendrick Norton har vært involvert i en forferdelig ulykke. Foto: NTB scanpixVis mer

NFL-spilleren Kendrick Norton har etter alt å dømme spilt sin siste kamp for Miami Dolhins. Skadene som forsvarsspilleren pådro seg i en bilulykke på onsdag gjør det vanskelig for ham å noen gang returnere til banen.

Etter at Norton havnet i en bilulykke, ble han raskt fraktet til sykehuset. Der fant legene ingen annen løsning enn å amputere den ene armen hans.

- Det er med stor sorg vi kan bekreftet at Kendrick Norton har vært involvert i en bilulykke, innledet spillerens agent, Malki Kawa, en uttalelse torsdag.

Norton skal fremdeles ligge alvorlig, men ikke livstruende, skadd på sykehuset. Etter ulykken har flere kommet med støttende meldinger til Norton. Cleveland Brown-spiller David Njoku er blant dem som ber for ham.

Havnet på taket

Agenten fortsatte med å forklare hvilke skader fotballstjerna var blitt utsatt for.

- Han har blitt påført en rekke skader, og måtte blant annet amputere armen.

- Vi ber om at folk fortsetter å be for ham. Familien ber også om at man respekterer Kendricks rett til privatliv, sa Kawa.

Nortons bil skal ha truffet betongbarrierene på siden av veien, og blitt kastet rundt på taket. Det var da spillerens arm skal ha blitt sittende fast under bilen.

Nortons kjæreste skal ha vært sammen med han i bilen under ulykken, men hun skal etter rapportene ha sluppet unna med en brukket finger.

Klubbens melding

Norton ble draftet av Carolina Panthers i 2018, og tok deretter turen videre til Miami Dolphins i desember.

Han startet karrieren som collegespiller på Universitetet i Miami, og var akkurat i ferd med å starte sin karriere på toppnivå. 22-åringen, som er født i Jacksonville, Florida, rakk aldri å få sin NFL-debut.

Skade er etter alt å dømme for alvorlig til at han noen gang skal kunne spille amerikansk fotball igjen.

- Vi fikk beskjed i dag tidlig om at Kendrick Norton har vært involvert i en alvorlig bilulykke. Vi tenker og ber for Kendrick og hans familie i denne vanskelige tiden, skriver Dolphins i en pressemelding.