Stjerna sjokkerte vitner. Gikk amok

Danske Thorbjørn Olesen (29) skal ha vært beruset da han urinerte i midtgangen og seksuelt trakasserte en medpassasjer.

ARRESTERT: Thorbjørn Olesen. Foto: NTB Scanpix
ARRESTERT: Thorbjørn Olesen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Det danske golfesset Thorbjørn Olesen (29) er i trøbbel. Bakgrunnen skal være at dansken gikk amok på et fly fra Memphis til London mandag. Det skriver blant annet The Independent.

Arrestert

Dansken skal ha vært full, og skal blant annet ha urinert i flyets midtgang, foran de andre passasjerene. Han er også mistenkt for å ha seksuelt trakassert en kvinnelig passasjer. Det skriver den britiske avisa.

29-åringen ble arrestert i London, og Metropolitan Police bekrefter situasjonen overfor danske Ekstra Bladet:

- Vi arresterte en 29 år gammel mann i et fly. Han er mistenkt for seksuell trakassering i alkoholpåvirket tilstand, skriver politiet i en e-post til avisa.

Olesen ble seinere løslatt, men er fortsatt mistenkt.

Sjokkerte passasjerer

Flere passasjerer skal ha reagert kraftig på danskens oppførsel, og The Independent skriver at golfstjerna Ian Poulter måtte gå imellom for å roe ned situasjonen.

Det hele skal ha utspilt seg på første klasse på flyet.

- Det var sjokkerende å se. Det er sånn oppførsel du forventer deg hos et lavprisselskap, men ikke på første klasse hos British Airways, sier et øyevitne til The Sun.

Vitnet fortsetter:

- Han begynte å krenke noen av passasjerene og de ansatte, og så angrep han en kvinnelig passasjer før han tisset i midtgangen.

Olesen var på vei til Europa igjen etter å ha spilt WGC-FEDEX i Memphis.

Olesen har selv ikke sagt noe etter hendelsen. Ekstra Bladet har ikke fått tak i Olesens agent, Rory Flanagan. Olesen er blant Danmarks største golfstjerner, og ligger på en 62. plass på verdensrankingen