Éder Militão

Stjerna skulle presenteres - så skjedde dette

Éder Militão fikk store problemer på sin første pressekonferanse som Real Madrid-spiller.

SE TV: Slik så det ut da Éder Militão måtte avbryte pressekonferansen som ny Real Madrid-spiller. Vis mer

Brasilianske Éder Militão (21) regnes som et av de største midtstopper-talentene i verden. Han fikk stor oppmerksomhet av flere storklubber i Europa, og det var mange som var ute etter hans tjenester for neste sesong.

Til slutt var det Real Madrid som signerte unggutten fra Porto, og prisen kom på nesten 500 millioner kroner.

Det begynner å bli noen uker siden at han ble bekreftet klar for «Los Blancos», men først i går ble han presentert foran fansen og pressen. Det gikk ikke helt som forventet.

Da det arrangert en pressekonferanse mot slutten av dagen, fikk Militão store problemer. For da han fikk et spørsmål fra pressen kunne man se tydelig at han ikke var komfortabel i den stramme dressen sin.

Han begynte å puste tungt, lage grimaser og måtte drikke vann. Han prøvde så videre å holde maska, men han klarte ikke å hente seg inn.

- Jeg føler jeg besvimer, jeg føler jeg besvimer! Det er en utrolig vond følelse. Jeg kan ikke gjøre dette noe mer, sa en panisk Militão.

Da det nesten så ut som han skulle besvime, måtte han til slutt avbryte pressekonferansen.

Militão kom altså fra Porto for 500 millioner kroner, men det er ikke den eneste storsigneringen de har gjort. Fra før av har Rodrygo, Ferland Mendy, Eden Hazard og Luka Jovic blitt klare for Real Madrid.

Med det har de allerede brukt rundt 2,5 millarder på nye spillere, ifølge Transfermarkt.