Fotball-EM:

Stjerna slaktes: - Vanskelig å tro

Spania dominerte Sverige i store deler av kampen. Likevel måtte Álvaro Morata (28) tåle mye kritikk.

HYSTERISK: De svenske kommentatorene likte dårlig at Marcus Berg bommet mot Spania. Video: Radiosporten, Sverige Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fotball-EM 2021

EM-program

SPANIA - SVERIGE 0-0 (kampen pågår ennå)

Det ble på ingen måte en hyggelig for den spanske spissen Álvaro Morata. Gang etter gang maktet ikke Atlético Madrid-angriperen å overliste keeper Robin Olsen i det svenske buret.

I den første omgangen fikk 28-åringen en aller tiders mulighet, da han ble spilt igjennom alene med den svenske burvokteren, men maktet bare å sette avslutningen utenfor.

Igjen i den andre omgangen burde Morata fort ha registrert kampens første mål etter at spanjolene rett og slett hadde dominert mot Sverige.

Spanske AS kunne nemlig informere etter 20 minutter at Spania hadde hatt ballen smått sensasjonelle 89 prosent av tiden, mens Marca etter 30 minutter rapporterte at Sverige kunne hadde hatt 13 ballberøringer på spansk banehalvdel.

Ifølge Opta fullførte også Spania smått svimlende 416 pasninger i den første omgangen, som er rekord for en omgang i et EM-sluttspill.

Det ville seg uansett ikke for Morata, og flere på sosiale medier begynte å reagere på at Spania tilsynelatende manglet en målfarlig spiss lengst fremme.

- Spania er best og det normale her er at noe går i mål og de vinner. I dag. Det er vanskelig å tro at Gerard Moreno ikke er på banen. Og ikke for Morata, men for Ferran, skriver den veldig anerkjente Julio Maldonado, kjent som «Maldini», på Twitter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer