Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

La liga:

Stjerna tok selfie - overså en viss detalj

Isaac Cuenca fikk mer enn eget fjes på bildet.

LINSELUS: Isaac Cuenca (til venstre i duell med Neymar) fikk med seg mer enn han hadde tenkt da han tok selfie i Granada nylig. Foto: NTB Scanpix/Twitter.
LINSELUS: Isaac Cuenca (til venstre i duell med Neymar) fikk med seg mer enn han hadde tenkt da han tok selfie i Granada nylig. Foto: NTB Scanpix/Twitter. Vis mer

(Dagbladet): Vi har alle opplevd linselus i linsa en gang opp gjennom, men Granadas Isaac Cuenca fikk en spesielt iøynefallende en da han tok en selfie på Plaza Nueva her om dagen.

Ved første øyekast er det imidlertid kanskje ikke like lett å få det med seg, men en naken mann har sneket seg inn i rammen rundt Cuencas bebrillede fjes.

Det har så klart ført til en rekke retweets og likes på Twitter, selv om Cuenca ifølge Expressen selv oppdaget mannen i etterkant.

Ifølge Marca skal den ukledde mannen være en velkjent aktivist i Granada, som har forklart for politiet at han går rundt naken for å kjempe for fred i verden.

I Granada skal det være lovlig å oppholde seg uten klær på offentlig sted.

Isaac Cuenca har bakgrunn i blant annet Barcelona, Deportivo og senere Bursaspor, men har slitt mye med kneskader i løpet av sin karriere.

I Granada er det blitt to mål på 20 kamper i La Liga så langt denne sesongen.