FORLATER NAPOLI? Gonzalo Higuaín skal ønske seg en overgang til Liverpool, skal vi tro ryktene. Foto: Ciro Sarpa/Pacific Press/NTB Scanpix
FORLATER NAPOLI? Gonzalo Higuaín skal ønske seg en overgang til Liverpool, skal vi tro ryktene. Foto: Ciro Sarpa/Pacific Press/NTB ScanpixVis mer

Stjerna vil til Liverpool. Overrasket over at de ikke viser interesse

Her er dagens fotballrykter.

(FourFourTwo): Ny uke, nye overgangsrykter. Her er noen av dem:

Det er ventet at José Mourinho vil sette sitt preg på Manchester United-stallen denne sommeren, og det skal ikke mangle på penger fra styrets side. Det er ikke utenkelig at PSG-stjerne Thiago Silva er en av spillerne som kommer inn døra på Old Trafford, skriver Daily Star. Agenten til spilleren utelukker iallfall ikke at spilleren forlater PSG.

På trenersiden skal Mourinho ifølge Daily Mail ønske Rio Ferdinand velkommen tilbake til klubben. Det er fortsatt uvisst hva som skjer med assistenttrener Ryan Giggs, og Ferdinand skal ha blitt tilbudt en rolle i støtteapparatet til Mourinho. Portugiseren ønsker å jobbe tett med folk som kjenner godt til klubben.

Napoli-spiss Gonzalo Higuaín har lagt bak seg en stor sesong i Italia. Ifølge Daily Mirror ønsker spissen likevel å forlate Serie A, og neste stopp kan være Liverpool og Jürgen Klopp. 28-åringen, som scoret 36 seriemål på 35 kamper, skal ikke være skremt av at Liverpool ikke spiller i Europa neste sesong. Avisa skriver at han allerede har fått tilbud fra flere klubber, og at Napoli-leiren skal være «overrasket» over at Liverpool ikke har vist interesse.

Roma-spiller Radja Nainggolan har vært sterkt linket til Chelsea de siste månedene, men skal ikke være lysten på en overgang til London-laget. I stedet har han sett seg ut Manchester United som neste stoppested, skriver The Sun. Det er Gazzetta dello Sport-journalist Nicolo Schira som er kilden. Nainggolan har tidligere uttalt at han trives i Roma.

Brendan Rodgers har tatt over etter Ronny Deila i Celtic, og nå ønsker han å hente en av sine gamle elever til Skottland. Det dreier seg om Liverpool-spiller Joe Allen, som også spilte under Rodgers i Swansea. Daily Record skriver at
Celtic har blitt advart mot at Allen krever mye i lønn for å spille i den skotske klubben.

Borussia Dortmund-spiss Pierre-Emerick Aubameyang har blitt linket bort fra klubben denne sesongen, og Gabon-trener Jorge Costa sa lørdag at han ikke ville spille for Gabon fordi han var nære en overgang. Ifølge Dortmund-direktør Hans-Joachim Watzke er det bare tull at han forlater Tyskland, skriver Yahoo Sport, som gjengir tyske Bild.

Andre rykter:
• Borussia Mönchengladbach-spiller Mahmoud Dahoud linkes til Liverpool (Daily Star).

• Atletico Madrid-spiller Saul Niguez er ønsket av Manchester United (Daily Star).

• José Mourinho ønsker seg 17-åringen Reece Oxford fra West Ham (The Sun).

• Besiktas vil hente Arsenal-keeper David Ospina (Daily Mirror).

• Manchester United vurderer å legge inn bud på Juventus-stjerne Paul Pogba (The Times).

• Leicester og Liverpool skal være interessert i Arsenal-spiller Alex Oxlade-Chamberlain (Sunday Express).

* Dagbladet og FourFourTwo vil følge overgangsmarkedet Premier League-klubbene opererer i tett de neste månedene. De største overgangene i de andre store ligaene vil også bli omtalt. Følg med for de siste oppdateringene på db.no.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Fourfourtwo på Facebook

Meninger rett i innboksen! Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukas viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag.