Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stjernas bønn: - Bli i United!

Dimitar Berbatov mener kritikken mot Romelu Lukaku er uberettiget.

PÅ VEI BORT? Det går flere rykter om at Romelu Lukaku skal være på vei bort fra Manchester United. Foto: NTB Scanpix
PÅ VEI BORT? Det går flere rykter om at Romelu Lukaku skal være på vei bort fra Manchester United. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For Manchester United-stjerna Romelu Lukaku (26), har årets sesongforberedelser så lagt vært frustrerende:

Lørdag må han se de røde djevlene møte det italienske storlaget Inter fra sidelinja. Det er en skade som holder ham utenfor.

Samtidig virker det som om Lukaku spiller en stadig mindre rolle i manager Ole Gunnar Solskjærs framtidsplaner, skriver Manchester Evening News. Det har lenge vært spekulert i om den belgiske giganten er på vei bort fra Manchester.

Nå kommer imidlertid den tidligere United-stjerna Dimitar Berbatov med en bønn:

- Jeg synes han bør bli, sier Berbatov til Sky Sports.

TIDLIGERE SPILLER: Dimitar Berbatov. Foto: Ben Queenborough/REX
TIDLIGERE SPILLER: Dimitar Berbatov. Foto: Ben Queenborough/REX Vis mer

Uenig i kritikken

Berbatov henger seg ikke opp i kritikken mot Lukaku. Han slet nemlig med å lykkes under José Mourinho, og glimtet ikke særlig til da Solskjær tok over roret, heller.

- Jeg liker ham. Jeg er ikke enig i all kritikken. Ja, han har noe han må jobbe med, men det har alle spillere.

Han fortsetter:

- Solskjær er en bra manager for ham, for hvis Lukaku lurer på noe, kan han bare gå og spørre. Solskjær var selv en god spiss. Så hvis du trenger råd fra en spiss, kan du gå til treneren, sier Berbatov.

Til tross for de mange ryktene, er Ole Gunnar Solskjær veldig klar på at han forventer at 26-åringen blir i United.

- Jeg har ikke noen oppdateringer fra sist gang jeg snakket med dere, så ja, det gjør jeg, sier Solskjær om den saken fredag.

- Rasende

Samtidig skal Inter-manager Antonio Conte, som nylig tok over den italienske klubben, være rasende over at en mulig Lukaku-overgang drar ut. Det skriver blant andre Manchester Evening News.

Selv er hovedpersonen roligere når han snakker om Lukaku offentlig.

- Jeg syns «frustrert» er et stort ord. Og Lukaku er en United-spiller og det er slik det er. Du vet veldig godt at jeg liker denne spilleren, også tidligere da jeg var Chelsea-manager og forsøkte å få ham til Chelsea, uttalte Conte på en pressekonferanse da temaet dukket opp.

Lukaku måtte spille annenfiolin til fordel for Marcus Rashford ved flere anledninger forrige sesong, og skal derfor være klar for å forlate Manchester i sommerens overgangsvindu.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media