Daniel Sturridge frastjålet hunden

Stjernas desperate bønn: - Få tilbake hunden min

Daniel Sturridge (29) hevder at hunden hans har blitt stjålet.

SE TV: Tirsdag la Daniel Sturridge ut en video på Instagram hvor han hevder at noen har brutt seg inn i huset hans og stjålet hunden hans. Video: @danielsturridge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge den tidligere Liverpool- og Chelsea-spilleren Daniel Sturridge har noen brutt seg inn i huset hans i Los Angeles og stjålet flere ting, deriblant hunden hans.

- Hør. Hvis noen vet hvem som brøt seg inn i huset mitt, jeg betaler dere hva som helst. Jeg er blodseriøs. Jeg vil vite hvem som tok tingene mine, hva som har skjedd, hvorfor de tok hunden min og bager fra etasjen oppe, og hva faen som foregår, sier Sturridge i en video publisert på Instagram.

29-åringen viser blant annet fram en knust rute i videoen.

- Hvordan kan du bryte deg inn i et hus i Los Angeles og ta en hund? Er du gal? Vær så snill, finn hunden min. Jeg er blodseriøs. Jeg vil ha hunden min tilbake, fortsetter spissen.

- Ikke selg hunden

I en ny video påstår spissen at noen har tatt to-tre bager og at de har hoppet over gjerdet inn til huset hans.

- Kom tilbake med hunden. Det handler ikke om penger. Kom tilbake, så betaler vi deg for hunden. Ikke selg hunden, vi betaler mer. Kom tilbake til huset, ta med hunden, så organiserer vi det slik du vil. Vi er i Mount Olympus i Los Angeles, sier spissen, som også har publisert adressen sin i videobeskrivelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer