Drama under Romania - Frankrike:

Stjernas kjæreste slått til blods

Romanias største legende måtte involvere seg i slagsmålet.

<strong>BLODIG:</strong> Andreea Alina blir ført i sikkerhet av folk fra Romanias støtteapparat. Foto: NTB scanpix
BLODIG: Andreea Alina blir ført i sikkerhet av folk fra Romanias støtteapparat. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mandag kveld skrev Romania historie da de for første gang i landets historie tok seg videre til semifinalen i U21-VM i fotball. Motstanderen var ingen hvem som helst, men med 0-0 mot Frankrike tok østeuropeerne seg videre fra gruppespillet. Det samme gjorde franskmennene, og etter kampen kunne begge lag juble for avansement.

Jubelen tok imidlertid overhånd, og det som skulle være gledesscener utviklet seg til en blodig affære for en av tilskuerne på tribunen.

Ifølge italienske La Gazzetta dello Sport ble kjæresten til den rumenske forsvarsspilleren, Cristian Manea, slått i hodet da det oppsto tumulter blant publikum.

Historien er ikke bekreftet fra offisielt hold, men ifølge den anerkjente rumenske journalisten Emanuel Rosu skal informasjonen stemme, og han forklarer nærmere hva det var som egentlig var årsaken til at kjæresten måtte gå blodig ut av stadion.

<strong>DRAMA:</strong> Alina med en blodig trøye. Foto: NTB scanpix
DRAMA: Alina med en blodig trøye. Foto: NTB scanpix Vis mer

Utrolig historie

Ifølge Rosu ville Manea, som spiller i den rumenske storklubben CFR Cluj, kysse kjæresten, Andreea Alina, på tribunen etter kampen. Da skal en annen kvinne ha forsøkt å komme imellom for å ta et bilde med stjernespilleren, og Manea dyttet hennes vekk.

Kvinnen og flere andre skal ha blitt rasende, og kranglingen endte med et Alina fikk et slag mot hodet. Flere bilder viser at fotballfrua holder seg til hodet og den gule Romania-drakta dekket i blod. Det er foreløpig ikke kjent hvor alvorlig skaden er.

Den utrolige historien stopper imidlertid ikke der, for like etterpå skal Romanias aller største fotballikon ha blitt involvert.

<strong>STJERNESPILLER:</strong> Cristian Manea. Foto: NTB scanpix
STJERNESPILLER: Cristian Manea. Foto: NTB scanpix Vis mer

Legenden ble involvert

Legendariske Gheorghe Hagi (54) skal også ha gått imellom kamphanene. Hagi spilte 125 landskamper for Romania, og ble i sin tid kåret til verdens fjerde beste fotballspiller. Han spilte i storklubber som Real Madrid og Barcelona, og kan fremdeles ikke gå i fred på gata i hjemlandet.

Slik så det ut da han forsøkte å komme seg bort fra stadion tidligerei mesterskapet:

Hagi er til stede under mesterskapet fordi hans sønn, Ianis, spiller for U21-laget til Romania. Ianis er sammen med Manea en av profilene på landslaget, og familie og venner satt samlet under kampen mot Frankrike.

I semifinalen skal Romania møte Tyskland, mens Frankrike skal ut mot Spania.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer