Tyson Fury mot bokse-comeback:

Stjernas nye form vekker oppsikt: - Ser sensasjonell ut

Forsvant brått etter VM-tittel for snart tre år siden. Nå er Tyson Fury i hardtrening.

COMEBACK: Tre år etter hans siste triumf i bokseringen, ønsker Tyson Fury å gjøre comeback. Prosessen mot en bedre fysikk er godt dokumentert på Instagram. Video: gypsyking101 / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Boksestjerna Tyson Fury (29) kan være på vei mot et etterlengtet comeback. Fury sjokkerte med VM-tittel i tungvekt mot Vladimir Klitsjko i november 2015 - men siden har det bare vært skandaler rundt briten.

Han ble tatt for bruk av narkotika og ble kastet ut av det britiske bokseforbundet. Den store mannen på 206 centimeter la også på seg mange kilo og framsto som utrent tjukkas i perioden etter VM-triumfen.

Nå vil han tilbake i varmen.

Ferske bilder og videoer som Fury selv har publisert viser at han er i beinhard trening. Han ser også mer ut som en toppidrettsutøver enn for bare noen måneder tilbake.

- Dette er en eventyrhistorie om å gå fra et null til å bli en helt, så tilbake til null og til helt igjen. Se meg ta det neste steget til verdensherredømme. Hva er vi uten drømmer? Oppfyll dine drømmer og se hva du kan oppnå, skriver Fury på Twitter.

Nesten daglig har 29-åringen oppdatert fansen med videoer og bilder fra treningsøkter der han er på styrkerommet, i bokseringen eller løper langs veien med store tømmerstokker over skuldrene (!).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer