Stjernas utrolige fall

Den tidligere Real Madrid-spilleren åpner opp om problemene på hjemmebane.

ÅPNER OPP: Royston Drenthe snakker ut om hvordan livet hans har tatt en overraskende vending etter å ha blitt spådd en stor karriere. Foto: Back Page Images/REX/NTB
ÅPNER OPP: Royston Drenthe snakker ut om hvordan livet hans har tatt en overraskende vending etter å ha blitt spådd en stor karriere. Foto: Back Page Images/REX/NTB Vis mer
Publisert

Da nederlenderen Royston Drenthe signerte for Real Madrid i 2007 ble han spådd en lysende karriere. Han ble kåret til turneringens beste spiller i U21-EM da hans Nederland vant mesterskapet samme år.

Etter å ha spilt 65 kamper for det spanske hovedstadslaget, har han vært innom hele ni klubber. Deriblant Everton og Sheffield Wednesday. Han har også spilt en A-landskamp for Nederland i 2010.

Men klubbene er ikke de eneste som har stått i kø. Det har også problemene.

Drenthe, som nå har signert for den spanske fjerdedivisjonsklubben, Racing Murcia, har levd et usunt liv den siste tiden. Det viser bilder tatt på Racing Murcias treningsfelt.

- Jeg fyller meg alltid med for mye mat i løpet av julen, så nå må jeg gå på diett og gå ned et par, tre kilo, sier han ifølge Cadena Ser.

Syv barn

Drenthe har hele syv barn med fire forskjellige kvinner. I et intervju gjort med Marca forteller fotballspilleren om hans endrede livssituasjon.

- Jeg har syv barn med fire forskjellige kvinner, og nå er jeg singel, forteller en åpenhjertig Drenthe til Radio Marca.

Etter å ha vært i klubber i land som Spania, Tyrkia og De forente arabiske emirater, for å nevne noen, gjør han det klart at det har vært tøft å være så mye på flyttefot. Det har også barna hans fått kjenne på.

- I begynnelsen var det tøft, barna mine var triste, men nå gleder jeg meg til å komme i gang, sier han videre i intervjuet.

ØDEGAARD: Den spanske ligaen starter denne helga, og vi tar for oss noen av Martin Ødegaards høydepunkter fra forrige sesong. Hva kan vi forvente av Ødegaard i Real Madrid? Video: Rødt Kort / Strive Vis mer

Personlig konkurs

For en drøy måned siden gikk Drenthe også personlig konkurs. Den tidligere Real-spilleren skyldte drøye tre millioner pund, nesten 37 millioner kroner, og ble derfor slått personlig konkurs.

Drenthe har også prøvd seg som rapartist under artistnavnet, «Roya2faces». Det viste seg å ikke bli en suksess, skal vi tro lyttertallene.

Hans mest spilte sang, «No mercy», er kun avspilt 56.000 ganger på Spotify.

I 2014 åpnet han også en egen klesbutikk. Heller ikke det ble en suksess.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer