Stjernas utrolige fall

Den tidligere Real Madrid-spilleren åpner opp om problemene på hjemmebane.

ÅPNER OPP: Royston Drenthe snakker ut om hvordan livet hans har tatt en overraskende vending etter å ha blitt spådd en stor karriere. Foto: Back Page Images/REX/NTB
ÅPNER OPP: Royston Drenthe snakker ut om hvordan livet hans har tatt en overraskende vending etter å ha blitt spådd en stor karriere. Foto: Back Page Images/REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da nederlenderen Royston Drenthe signerte for Real Madrid i 2007 ble han spådd en lysende karriere. Han ble kåret til turneringens beste spiller i U21-EM da hans Nederland vant mesterskapet samme år.

Etter å ha spilt 65 kamper for det spanske hovedstadslaget, har han vært innom hele ni klubber. Deriblant Everton og Sheffield Wednesday. Han har også spilt en A-landskamp for Nederland i 2010.

Men klubbene er ikke de eneste som har stått i kø. Det har også problemene.

Drenthe, som nå har signert for den spanske fjerdedivisjonsklubben, Racing Murcia, har levd et usunt liv den siste tiden. Det viser bilder tatt på Racing Murcias treningsfelt.

- Jeg fyller meg alltid med for mye mat i løpet av julen, så nå må jeg gå på diett og gå ned et par, tre kilo, sier han ifølge Cadena Ser.

Syv barn

Drenthe har hele syv barn med fire forskjellige kvinner. I et intervju gjort med Marca forteller fotballspilleren om hans endrede livssituasjon.

- Jeg har syv barn med fire forskjellige kvinner, og nå er jeg singel, forteller en åpenhjertig Drenthe til Radio Marca.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer