Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stjerne-kontroll

Terje Hauge behøvde bare å dele ut to gule kort i hatoppgjøret mellom England og Wales.

Nordmannen hadde god kontroll på disiplinen til britene, og kom ikke i fokus på Old Trafford.

Det gjorde imidlertid Michael Owen, som etter kampen hevdet at han laget Englands første mål.

-  Når du går så lenge uten mål, kommer plutselig scoringen på den mest utenkelige måte. Og da er det klart du vil ha den, sier Owen, som har vært under et massivt mediepress i både England og Spania etter en svak start på karrieren i Real Madrid.

-  Ikke tvil

Frank Lampard ga England ledelsen mot Wales etter drøye tre minutter, mente dommeren. Men ballen var innom Owens hæl, og etter å ha sett målet i reprise, var Owen sikker på at det var han som hadde scoret.

-  Frank står bak meg, så jeg vil ikke ha noen stor debatt om dette. Først trodde jeg ballen bare så vidt var innom meg, og ikke forandret retning. Men etter å ha sett målet i reprisen, er det ikke tvil om at ballen går en annen vei, sier Owen til BBC1.

Lampard var ikke like sikker.

Beckham punkterte

-  For å være helt ærlig, så jublet jeg jo for målet fordi jeg trodde det var mitt. Hvis dommeren sier det var jeg som scoret, er det helt greit for meg.

Mål ble det uansett, og England fikk det taket på Wales som de hadde håpet på. Owens kollega i Real Madrid, David Beckham, punkterte kampen med sitt vakre 2- 0-mål kvarteret før slutt.

-  Wales gode

Sven-Göran Eriksson prøvde en ny formasjon mot naboene fra vest, og startet med Wayne Rooney og Jermaine Defoe på topp sammen med Owen. Rooney spilte sin første landskamp etter at han ble skadet i EM.

-  Det fungerte bra med tre spisser. De spilte bra, det var god balanse i laget og vi var profesjonelle, sier Svennis.

NORSK SJEF: Terje Hauge ga David Beckham gult kort i sluttminuttene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media